mandag den 14. marts 2011

Sådan vælger du det rigtige køkkengulv

Her åbner www.booman.dk (400)Køkkenet er det naturlige omdrejningspunkt i hjemmet. Her laver vi mad, lektier og er sammen. Med så mange forskellige aktiviteter skal køkkengulvet være let at gøre rent, slidstærkt og behageligt at gå på. Tarkett giver her tips til, hvad du skal tænke over, når du skal vælge gulv.

Valg af køkkengulv handler ikke kun om, hvilken stemning du vil skabe i køkkenet, men også om hvad de forskellige materialer kan. Et godt bud er vinylgulve. Tarketts vinylkollektion for 2011 har 37 nyheder, som alle er af høj kvalitet og funktionelle. Kollektionerne er overfladebehandlet med Extreme Protection, der gør gulvene slidstærke, nemme at rengøre og modstår ridser. Derfor kan man vælge sit favoritdesign, uden at bekymre sig om ridser eller overdreven slitage. Gulvene har smukke mønstre og er samtidig bløde at stå og gå på, hvilket især er dejligt i et køkken, hvor vi ofte tilbringer meget tid stående.

KØKKENGULVSTIPS FRA TARKETT

Det kan svære svært at finde vej i gulvjunglen, når man skal vælge køkkengulv. Hvad er vigtigt at tænke på

Først og fremmest skal køkkengulvet være slidstærkt og holdbart.
Overfladen på køkkengulvet skal være nem at rengøre, og det skal være let at fjerne krummer, snavs og pletter.
Et køkkengulv skal være rart at gå og stå på, fordi vi bruger meget tid i køkkenet.
Køkkenet er ofte i forbindelse med dagligstue og spisestue, og derfor er det især vigtigt, at køkkengulvet har et flot design, som passer til mere end bare køkkenets indretning.

Vinylgulve opfylder perfekt disse krav.

12 nyheder i Tarkett Extra - Nordens mest populære vinylgulve
Tarkett Extra er gulve, der er meget holdbare og nemme at rengøre. Kollektionen indeholder 18 mønstre, herunder 12 nyheder, så der er mange varianter at vælge imellem. Tarketts designere har identificeret dette forårs gulvtrends, som grå og metal, og har udviklet et mønster som f.eks. Rusty Grey, der har et mønster med en rå karakter. Et andet populært mønster er det sort og hvid-ternede Albi, der passer godt til både det moderne og det klassiske køkken.

6 nyheder i Texstyle - Tarkett vinylgulve i højeste kvalitet
Texstyle opfylder alle krav til et køkkengulv og er et godt valg til et hjemligt miljø med normal til kraftig slitage. Med lydabsorberende materiale på gulvets bagside er gulvet ekstra blødt og behageligt at gå på. Kollektionen indeholder 6 nye mønstre og findes i 8 varianter i alt. Et eksempel er nyheden Bellagio med sit meget virkelighedstro stenmønster.

Laminat- og trægulve kan også være et godt valg til et køkken.

Hvis man er interesseret i et laminatgulv, skal man huske at vælge et gulv af høj kvalitet. Tarkett laminatgulve har silikoneforstærkede, vandtætte samlinger, Tech3S, hvilket reducerer risikoen for fugtindtrængning. Dette er smart at have i sit køkken, hvor der ofte kommer vandstænk på gulvet.

Når det gælder trægulve i køkkenet, så er overfladebehandlingen også meget vigtig. Tarkett trægulve er behandlet med Proteco, markedets mest slidstærke lak. Lakken fungerer som gulvets beskyttelsessystem, og gør det meget modstandsdygtigt over for slid og ridser.


Læs mere her

tags: 2011, silikone, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar