tirsdag den 15. marts 2011

Go´ energi og en check lige ned i lommen

Det er så let at handle med Jydsk Vindueskompagni. Og så kan man oven i købet få penge for det

Hos den danske vinduesproducent Jydsk Vindueskompagni arbejder man med begrebet Vinduescheck . Og det handler i bogstaveligste forstand om penge lige ned i lommen på kunden.

For ved køb af minimum 5 nye og energirigtige vinduer/døre, får kunden nemlig en check på 5.000,- kroner, som kan bidrage til betaling af fakturaen. Lyder ordren på 6 vinduer, så lyder checken på 6.000,- kroner osv., osv.

Gråspurvene er de store vindere
Men der er andre gode grunde til at skifte de udtjente vinduer ud med nye og moderne løsninger, der er konstrueret således, at solens varme stråler med største lethed kan trænge igennem glasset, som derimod ikke tillader varmen fra huset at suse den modsatte vej.

Hvert år bruger vi danskere i omegnen af 50 mia. kroner på opvarmning, og det sætter ikke mindst gråspurvene overordentlig stor pris på, når de mæsker sig på foderbrættet i vinterkulden. For en betragtelig del af varmen suser lige ud af vinduerne. Simpelthen fordi de ofte er utætte og er produceret efter gammeldags principper, der på ingen måde isolerer på samme måde som nye, energirigtige produkter. Faktisk har eksperter regnet ud, at man i mange hjem vil kunne spare helt op til 30 procent på varmeregningen, hvis man skifter til nye, energirigtige vinduer. Og det er der rigtig mange flasker god rødvin og bøffer i, hvis den årlige varmeregning er på 20.000-30.000 kroner!

Det er egentligt så let
Jydsk Vindueskompagni tilbyder vinduer og døre i træ, træ/alu, mahogni og plast, og alt er dansk kvalitetshåndværk, produceret på egen fabrik i Føvling i det sydlige Jylland. Desuden forhandler virksomheden tagvinduer, trapper, porte og indvendige døre. Og der er 10 års garanti på alt, hvad der forlader fabrikken!

Virksomhedens eksperter stiller sig også gerne til rådighed i hele udskiftningsprocessen. Det vil sige, at de rådgiver i henhold til energikrav, muligheder og æstetik, de står for opmålingen og såmænd også for monteringen. I det hele taget bliver der taget hånd om husets ansigtsløftning , som en udskiftning af vinduerne jo også er. Oven i købet uden, at man selv behøver at røre en finger!

Interessant Så find ud af meget mere på www.jvk.dk

Billedtekst:
Vindue m/vase: Skift til energivinduer og spar op til 30% på varmeregningen
2 prs.: Lad varmen komme ind, men ikke ud ...

Læs mere her

tags: Jylland, virksomhed, penge, energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar