fredag den 4. marts 2011

Nyt overdådigt livsstilshus i Århus C

Villa Collection har netop slået dørene op til et overdådigt livsstilshus midt i Århus. 600 m2 fyldt med lækre boligtekstiler, møbler og interiør, som tilsammen udgør en kollektion, der rummer alt, hvad hjertet begærer inden for boligindretning. Og butikken i Århus er kun første skridt i Villa Collection’s nye retail strategi.

Det går stærkt i Villa Collection. Godt nok er navnet ikke endnu alment kendt i Danmark, men det er kun et spørgsmål om tid. I Århus slog mere end tusind kunder vejen forbi det overdådige livsstilshus på åbningsdagen og lod sig begejstre af det fuldendte koncept.

"Flere spurgte, hvad det var for et fantastisk udenlandsk mærke, der var kommet til Danmark", griner Retail Director Brian Schneider. "Det er da et skulderklap, for mærket er pæredansk og vores rødder solidt plantet i Aalborg".

Ironisk nok er Villa Collection langt mere kendt i udlandet end herhjemme, men det skal en ny, storstilet retail strategi ændre på. Det første skridt er allerede taget med åbningen af Århus–butikken i to etager. I Vejle frister yderligere 220 m2 rendyrket Villa Collection–livsstil, primært med fokus på accessories. Og om alt går vel, kommer også Aalborg på kortet medio 2009.

"Aalborg bliver et fantastisk flagskib. Vi er i fuld gang med at planlægge indretningen af 1000 m2, der på alle måder skal afspejle, hvad Villa Collection står for. Blandt andet indretter vi en café, hvor man i afslappede omgivelser kan nyde den specielle Villa Collection–stemning", siger Brian Schneider, som også skal stå i spidsen for åbningen af Villa Collection’s første concept store på Sjælland. Hvor præcist er endnu en velbevaret hemmelighed.

Mens Villa Collection–butikkerne i Århus, Vejle, Herning, Aalborg og på Sjælland skal ejes og drives 100 pct. af Villa Collection, inkluderer næste fase i retail strategien udbygning via franchise–konceptet.

Villa Collection er 3 gange udnævnt til Gazelle–virksomhed.
 

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, Århus, Vejle, Sjælland, udland, Aalborg, Herning, virksomhed, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar