mandag den 9. maj 2011

Smedejernshegn på mode igen

Håndsmedede hegn skyder frem igen form af stilrene porte og låger til haver og indkørsler. Med en næsten ubegrænset holdbarhed og et tidløst design er de igen blevet et must for hus og have–folket.

"Vi kan se en stigende interesse for de klassiske porte og hegn af den gode kvalitet. De signalerer klassisk stil og kvalitet, og det appellerer til danskerne. Men de er ikke kun funktionelle og en fryd for øjet, de holder i generationer og vedligeholdelse skal man ikke tænke på," lyder det fra Poul Dalgaard. Han er direktør i Poda Hegn Danmark A/S, som sælger og monterer smedejerns–hegn og porte over hele Danmark..

Smedejernshegnene kan nu leveres helt efter individuelle mål, men Poda Hegn lagerfører også to typer med fast mål: 125 cm og 155 cm i højden. Alle hegnselementer er 250 cm brede. Porte og låger kan fås i bredder fra 100cm 500cm.

Fælles for alle modeller er, at de er udført i bedste materialer. Smedejernet er varmgalvaniseret og enten dobbelt pulverlakeret eller umalede. Denne behandling sikrer, at jernet holder i årtier uden det mindste vedligeholdelse eller forfald.

Alle hængsler er udført i rustfrit stål, og de kan justeres efter behov. Der medfølger naturligvis fittings, lås og bærestolper til alle smedejerns–løsningerne fra Poda Hegn.
"–Vi kan tilbyde fjernbetjent port–automatik som diskret ekstraudstyr, så lågerne kan åbnes fra bilen eller huset," fortæller Poul Dalgaard.

Se flere fotos af lågerne og hegnene på: www.poda.dk Her kan du også finde din nærmeste afdeling af Poda Hegn høre om dine muligheder for individuelt tilpassede løsninger.

Poda Hegn Danmark A/S er Danmarks største leverandør af alle typer hegn og har afdelinger over hele landet.


Læs mere her

tags: direktør, Danmark, bilen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar