torsdag den 26. maj 2011

Jydsk Vindueskompagni i Vordingborg

En lastbil fuld af nedsatte vinduer/døre er på vej til Vordingborg i disse dage. Vinduerne skal være fremme inden på lørdag den 4. juni, hvor Jydsk Vindueskompagni, Vindrosen 2 holder sommerudsalg i tidsrummet kl. 9-14

Kunder opfordres til at medbringe mål på de vinduer/døre, der trænger til at blive udskiftet - måske er man heldig at kunne tage varen under armen hjem.

Hvordan sparer du på energien Hvad kan termografi afsløre
Dansk Tag- og Facadeentreprise er specialist indenfor disse felter og tilbyder alle interesserede gode råd.

Naturligvis kan man også møde husets egne eksperter og høre om den vifte af muligheder, der i øvrigt findes hos Jydsk Vindueskompagni lige nu.
Energichecken eksempelvis, der er et tiltag, hvor Jydsk Vindueskompagni udsteder en energicheck på kr. 1.000,- pr. købt vindue eller dør til de kunder, som køber for minimum 25.000,- kroner og mindst 5 enheder. Rådgiverne kommer også meget gerne ud på privatbesøg.

Den danske vinduesproducent lover små overraskelser til alle børn, en lille frisk konkurrence, lidt til den søde tand og naturligvis kaffe på kanden under hele arrangementet.

Fakta:
Jydsk Vindueskompagni tilbyder vinduer og døre i træ, træ/alu, mahogni og plast, og alt er dansk kvalitetshåndværk, produceret på egen fabrik i Føvling i det sydlige Jylland. Desuden forhandler virksomheden tagvinduer, trapper, porte og indvendige døre. Og der er 10 års garanti på alt, hvad der forlader fabrikken. Læs mere på jvk.dk.

Læs mere her

tags: lastbil, Jylland, virksomhed, energi, Vordingborg, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar