lørdag den 14. maj 2011

Jydsk Vindueskompagni åbner dørene

Jydsk Vindueskompagni åbner dørene for hele familien

Alle døre og vinduer går op på vid gab, når Jydsk Vindueskompagni lørdag den 14. maj inviterer indenfor til åbent hus og masser af tips til energirigtige vinduesløsninger

Lørdag den 14. maj fra kl. 9.30-13.30 er der lagt op til en festdag for hele familien hos Jydsk Vindueskompagni, der har til huse på Toftevej 7 i Føvling ved Holsted. Her inviterer den danske vinduesproducent nemlig indenfor til et stort åbent hus arrangement, hvor man ikke blot har mulighed for at se og røre ved virksomhedens lavenergi kvalitetsprodukter, men også for at se hvordan de bliver fremstillet i de moderne produktionshaller.

Energirigtige tilbud på stribe
Det er samtidig en kæmpe chance for at få en snak med husets vindueseksperter om det væld af muligheder Jydsk Vindueskompagni tilbyder lige nu.

F.eks. begrebet Energicheck , der er et tiltag, hvor man ligefrem kan få penge for at købe nye vinduer. Eller om Glas Shoppen, der handler om, at man ofte blot kan nøjes med at skifte glasset i sine eksisterende vinduer for at energioptimere dem. Det vil sikkert også komme bag på mange, at det rent faktisk er muligt at betale sine nye vinduer og døre via el-regningen!

Lidt til hals og gane
For at bidrage til den gode stemning vil der blive budt på både vådt og tørt i kantinen sandwich, gyldne dråber frisk fra fad, sodavand, slush ice samt kaffe og te og dertil live musik.

Desuden vil der være besøg af en veteran brandbil, som man kan få en køretur i rundt om fabrikken.

Der vil også være konkurrencer, hvor der er lækre præmier på højkant.
For børnene gælder det om at designe egne vinduer, og det er redaktør Mogens Christensen fra Ugeavisen Holsted, Brørup, Rødding og Vejen, der skal bedømme forslagene og udpege vinderen.

De voksne kan f.eks. deltage i konkurrencen Vindueskiggeren uden på nogen måde at komme i konflikt med hverken loven eller omverdenen.

Så sæt kryds i kalenderen denne dag, og ingen skal holde sig tilbage fra at opfordre både venner, naboer og andet godtfolk til at gøre det samme.

Hos Jydsk Vindueskompagni er medarbejderne nemlig stolte af deres arbejdsplads, og de vil gerne vise, hvad det er de kan, og hvorfor de tør give 10 års garanti på alt, hvad der forlader fabrikken.

Læs mere her

tags: virksomhed, penge, energi, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar