lørdag den 21. maj 2011

Havemøbler Engros forhandler nu også de venlige plejemidler fra Magdalenas

Havemøbler Engros ApS, Smedelundsgade 11 i Holbæk har udvidet sortimentet til også at omfatte produkter fra Magdalenas. Butikken holder sammen med folkene fra Magdalenas en demonstration af produkterne ved "natåbent" den 29. august 2003.

Produktserien fra Magdalenas omfatter et bredt sortiment af venlige produkter til klargøring, beskyttelse og pleje af ting til hjem og fritid. Eksempelvis findes der grundrens og ædeltræsolie til teaktræshavemøbler og meget mere. Magdalenas er produceret med et højt indhold af naturlige ingredienser og fri for opløsningsmiddel, parfume og tencid.

"Butikken har jævnligt haft forespørgsler fra kunder der efterlyser diverse miljøvenlige plejemidler. Vi synes derfor at sortimentet fra Magdalenas kunne være spændende at sælge fra vores butik" udtaler Jesper Møller, Havemøbler Engros.

"Vi glæder os derfor meget over at vi nu kan tilbyde vores kunder de venlige plejemidler fra Magdalenas. Vi holder en demonstration af produkterne i butikken den 29. august fra kl. 19.00 til kl. 21.00 – så her er der mulighed for at møde folkene fra Magdalenas og høre mere om produkterne" slutter Jesper Møller, Havemøbler Engros.

Yderligere oplysninger fås hos Jesper Møller, Havemøbler Engros ApS (telefon 59447848) eller Brian Gram Johansen, Magdalenas ApS (telefon 48184300).

 

Læs mere her

tags: 2003, Holbæk, miljø, miljøvenlig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar