søndag den 1. maj 2011

Er du Danmarks bedste nabo?

Danmarks største boligkonkurrence, Bolius Idépris, kårer det bedste naboskab. Deltag i konkurrencen senest 11. maj og vind op til 105.000 kroner. Se de typiske årsager til nabostrid.

Har du og din nabo lavet en bar i skellet, så I kan hyggesnakke over en kold øl, eller har I lavet et hul i hækken, så I og jeres børn nemt kan stikke hovederne over til naboen Eller har du en idé til, hvordan man kan få et godt forhold til sin nabo Så kan du deltage i Danmarks største boligkonkurrence, Bolius Idépris, der i maj kårer det bedste naboskab.

"Mange har konflikter med naboen, og det kan gøre det svært at slappe af derhjemme og kan styre, om man har lyst til at gå udenfor. Derfor sætter vi fokus på, hvad man kan gøre for at få et godt naboskab. Et godt hus kan du altid finde, men et godt naboskab kan du ikke vide dig sikker på", siger redaktionschef i Bolius Boligejernes Videncenter, Kristine Virén.

Sådan deltager man
Frem til og med 11. maj kan alle interesserede deltage på bolius.dk/idepris ved at lave en kort beskrivelse af, hvad man har gjort for at få et godt naboskab. Man kan både deltage med ting, man allerede har gjort, eller med ting man kan gøre for at fremme et godt naboskab. Husk at sende billeder eller tegninger med.

Der er store præmier til de tre bedste forslag til godt naboskab. Vinderen får 30.000 kr. og går videre til konkurrencen om årets bedste boligidé i december, hvor præmien er yderligere 75.000 kr. Der er 20.000 og 10.000 kr. til den næstbedste og tredjebedste idé.

Vær med til at kåre de bedste ideer
Dommere fra Bolius udvælger i første omgang de 10 bedste ideer. Derefter kan alle være med til at bestemme, hvem der vinder, ved at stemme på ideerne. Det sker fra 14.-27. maj på Bolius Idépris' hjemmeside. Vinderne offentliggøres 28. maj. Alle, der afgiver deres stemme, deltager i lodtrækningen om 2 rejsegavekort til DTF travel på 6.000 kr. pr. stk.

Bolius Idépris skal give bedre livskvalitet
Formålet med Bolius Idépris, der er støttet af Realdania, er at højne livskvaliteten for boligejere. På bolius.dk/idepris offentliggøres hver måned de 10 bedste ideer fra månedens konkurrence til inspiration for alle.

Bolius Idépris har en samlet præmiesum på 800.000 kr. i 2011, og der er en ny konkurrence hver måned.

Læs mere om Bolius Idépris og konkurrencebetingelserne her
http://www.bolius.dk/inspiration/idepris/om-ideprisen/

De
mest almindelige årsager til nabostrid
- Skyggende træer
- Fælleshegn
- Støj fra motoriserede haveredskaber
- Dyrehold i form af høns, hunde, katte og bier
- Haveaffaldsdynger op ad hegn og hække
- Røg- og lugtgener fra brændeovne, pejse og grill
- Tilbygninger og 1. sals-byggerier
- Afbrænding af haveaffald
- Ændringer af farver på hus og tag
- Vognmands- og andre erhverv, der larmer og skæmmer i private områder

Kilde: Parcelhusejernes Landsforening/Bolius.

Læs mere i BOLIUS FAKTA: God naboskik :
http://www.bolius.dk/alt-om/grunden/artikel/god-naboskik/

Fakta
om Bolius Boligejernes Videncenter A/S - et helejet Realdaniaselskab
Videncentret i Bolius leverer uvildig viden gennem artikler og nyheder til de danske boligejere. Kontakt redaktionen på tlf. 70 23 63 13.

Tilmeld dig Bolius Nyhedsbrev på www.bolius.dk.

Vores opgave er at levere uvildig og kompetent rådgivning og viden. Vi er uafhængige af særinteresser. Fokus er dig og din bolig.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, boligejere, december, boligejer, OL, lodtrækning, DTF travel, konkurrence, livskvalitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar