torsdag den 12. maj 2011

Nem og tryg tagudskiftning

Der er mange fordele ved et nyt tag. Øget salgsværdi, beskyttelse mod råd og svamp og et smukkere udseende er nogle af fordelene. Et nyt tag er et stort projekt, men der er hjælp at hente til alle faser i projektet. XL-BYG sætter netop nu fokus på tag.

Mange danske boligejere drømmer om at give deres hus et nyt tag, men drømmen strander ofte på en forestilling om den økonomiske byrde og det omfattende arbejde projektet indebærer.
Danmarks største byggevarekæde XL-BYG ønsker med en ny stor tagkampagne at gøre op med nogle af disse fordomme. Kædedirektør i XL-BYG Jesper Hillemann fortæller,
- Hovedparten af de danske husejere, der overvejer at udskifte husets tag, udskyder ofte projektet i den tro, at det er besværligt og økonomisk uoverkommeligt. Ved at sætte fokus på området, ønsker vi at gøre opmærksom på, at et nyt tag ikke nødvendigvis er et uoverskueligt projekt.

Økonomien i forhold til projekt Nyt Tag indebærer selvfølgeligt en række omkostninger her og nu, til selve taget og eventuelt også til taglægningen. Men det er helt rimeligt at betragte et nyt tag som en god investering i dit hus. Både på kort og langt sigt. På kort sigt får man hurtigt glæde af husets nye smukke ydre, sikrer huset mod fugt- og svampeskader og opnår et bedre indeklima. På længere sigt er et nyt tag en fremtidssikring af huset, der sammen med den rigtige isolering øger husets salgspris. Omkostningerne til tagrenoveringen kan altså være godt givet ud.

Gratis opmåling
Formålet med XL-BYG kædens tagkampagne er at hjælpe de danske boligejere til at realisere drømmen om et nyt tag. Jesper Hillemann uddyber,
- I XL-BYG hjælper vores fagfolk dig godt i gang med dit tagprojekt, måler dit tag op ganske gratis og henviser dig til en professionel håndværker, som kan hjælpe med den praktiske del af opgaven.
Hvis tagprojektet skal sættes rigtigt i gang, er det vigtigt, at der er en fagmand med på sidelinjen. I XL-BYG kan du booke et møde og få en tagsnak. Hvilke muligheder er der, og hvilket tag passer til dit hus. Når dit tag efterfølgende skal måles op, sørger XL-BYG for, at du får professionel opmåling af dit tag. Det sikrer det bedste resultat. Til slut får du et godt tilbud på det tag, du ønsker til dit hus. Har du brug for professionel hjælp til selve taglægningen, så har XL-BYG kæden ligeledes en løsning. Gennem kædens professionelle afdeling skabes kontakten til de helt rigtige håndværkere på området.

- Med tagprodukter af god kvalitet, god vejledning og gode kontakter, er tagprojektet i de rette hænder hos XL-BYG. Dette sammenhængende budskab er vi selvfølgeligt stolte af at kunne præsentere i vores tagkampagne, uddyber Jesper Hillemann og fortsætter,
- For at skabe god grobund for de danske tagdrømme, bakkes kampagnen op af nogle af Danmarks bedste tagprodukter til meget stærke priser.

Året rundt er kunderne velkomne til at besøge www.xl-byg.dk eller den lokale XL-BYG forretning for gode råd og vejledning om tag. Den aktuelle tagkampagne i XL-BYG starter i uge 20 og kører i 3 uger med stærke priser på mange kendte tagprodukter.

Billedtekst:
Skal taget skiftes I XL-BYG er der hjælp at hente til alle faser i projektet.


Læs mere her

tags: direktør, Danmark, økonomi, boligejere, boligejer, omkostninger, XL-BYG,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar