onsdag den 18. maj 2011

Badekarret med det hele

Har du altid drømt om både badekar og bruseniche, men opgivet tanken på grund af pladsmangel Nu giver TWINLINE2 dig den perfekte løsning: Bruse- og karbad i ét.

Da Peter Jensen fra Kolding skulle renovere sit badeværelse sidste år, overvejede han at installere et badekar, da han og hustruen kan lide at slappe af i det varme vand efter en lang dag. Men da pladsen i badeværelset ikke er overvældende, var et almindeligt badekar ikke det bedste valg.
Den helt rigtige løsning fik han øje på under et besøg hos Byggecentrum i Middelfart: TWINLINE2 det kombinerede bruse- og karbad.

- Det er den perfekte kombination, fordi det er pladsbesparende og samtidig ser godt ud, siger Peter Jensen og fortsætter: - Idéen med at kunne åbne en dør og kunne gå ind og tage enten brusebad eller karbad er fantastisk. Det er ikke særlig behageligt at skræve hen over en glat badekarskant hverken for børn eller ældre, og det undgår man helt i dette kar, siger Peter Jensen, der bruger brusenichen hver dag og karret mindst én gang om ugen.

Børnebørnene vilde med karret
De tre børnebørn mellem halvandet og seks år bruger også karret flittigt, når de er på besøg hos mormor og morfar. - De er vilde med det. De elsker at dykke ned under vandet og kigge ud gennem glasdøren. Faktisk har de også spurgt, om de må sove i karret, men det har jeg dog sagt nej til, siger Peter Jensen med et grin.
Når Peter Jensen har gæster i huset, spørger de ofte, om karret nu også er tæt
- Det er det altså. Det er lukket helt ned til gulvet, og man kan ikke åbne døren, når der er vand i. Samtidig er det meget rengøringsvenligt uden en masse krummelurer, siger Peter Jensen, der også gerne nyder en gin og tonic på badekarrets kant.

Fakta om TWINLINE2:
Det kombinerede bruse- og karbad fås i 160, 170 og 180 centimeters længde. Pris fra cirka 35.000 kroner inklusiv moms, men så sparer man til gengæld også på renoveringsomkostningerne, da de bestående installationer ofte kan anvendes. Frontpaneler fås i hvid, rød, antracit samt i glas.

Billedtekst:
Det kombinerede bruse- og karbad, TWINLINE2, indbyder til både et hurtigt brusebad og et langt afslappende karbad. Samtidig sparer det plads i badeværelset.

Læs mere her

tags: Kolding, Middelfart, omkostninger, moms,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar