onsdag den 11. maj 2011

Den holdbare bordpladeløsning til madværkstedet

Vi bruger i dag mere tid på at lave mad og være sammen i køkkenet end tidligere. Vi bager som aldrig før og dyrker i stigende grad selv vores grøntsager og laver vores egen æblemost af æblerne fra frugttræerne i vores have. Køkkenet er ved at vende tilbage til det, som det er - et madværksted med plads til et godt køkkenliv. Vi vil derfor også have et køkken, der kan tåle at blive brugt.

Bæredygtighed er en del af den nye tidsånd

Fremtidens køkken handler om autencitet og kvalitet. Samvær med nære venner og familien er kommet i centrum og det påvirker også den måde, vi indretter os på. Det bliver indholdet i samværet frem for iscenesættelsen, der bliver det vigtigste, og vi bruger mere tid på at tale sammen end at vise frem. Tidligere købte vi os til det perfekte, mens vi fremover vil indrette os med meget mere personlighed, der afspejler hvem vi er. Det hvide køkken bliver mere afslappet og tilbagelænet og bliver tilføjet en gammel afskallet slagbænk fra Sverige, en pude i pels eller strik til at trække designerstolene ned på jorden - eller rustikke møbler i træ, der afspejler vores fokus på bæredygtighed.

En bæredygtig nyhed, der kan holde til at blive brugt

Bambus er et materiale, der forener det bæredygtige med det brugbare. JKE Designs nye bordplader i FSC-certificeret bambus er stærkere end selv egetræ, der betragtes som den mest holdbare træsort. Derfor er det en holdbar bordpladeløsning til madværkstedet. Bambus er samtidig et meget karakteristisk materiale med en smuk struktur og fås i tre forskellige farver; en flot gylden farve, hvidolieret eller sort.

Bambus har en meget høj væksthastighed og er klar til at blive fældet efter 4-6 år, hvor et egetræ fx er ca. 50 år om at gro op. Bambus absorberer samtidig 3-4 gange så meget CO2 som træer og vokser naturligt uden pesticider og kunstgødning. Det gør bambus til en fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

JKE Designs bordplader er FSC-mærket, og det er en garanti for materialer, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Kom ind og oplev nyheden hos din JKE Design forhandler. Du finder nærmeste forhandler på www.jke-design.dk.

JKE Design har et ambitiøst mål om at levere den bedste løsning til køkken, bad, bryggers og garderobe til de, der forventer lidt ekstra. Passion, kreativitet og ansvarlighed er nøgleord i bestræbelserne på at sikre den bedste løsning.

JKE Design har siden 2000 været en del af den svenske køkkenkoncern Ballingslöv AB, men har sine solide rødder i det nordjyske Jerslev, hvor JKE Design har ligget siden 1970.

Læs mere her

tags: Sverige, uddannelse, kunst, jorden, samvittighed, kreativ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar