fredag den 20. maj 2011

Jydsk Vindueskompagni 15 år i Roskilde

Jydsk Vindueskompagni kan fejre 15 års fødselsdag på adressen Håndværkervej 10 i Roskilde.
Endelig teenager og det skal fejres. En lastbil fuld af fantastiske fødselsdagstilbud er sendt afsted til Roskilde.

Kunder opfordres til at medbringe mål på de vinduer/døre, der trænger til at blive udskiftet, dukke op i butikken på lørdag den 28. maj i tidsrummet kl. 10-14 måske er man heldig at kunne tage varen under armen hjem.

Man vil også kunne hilse på en garvet og erfaren vinduesmontør, der giver gode råd om boligrenovering generelt, og som kan fortælle noget om såvel prisen som tidsforbruget i forbindelse med udskiftning af de gamle, utidssvarende vinduer til nye og energirigtige.

Naturligvis kan man også møde husets egne eksperter og høre om den vifte af muligheder, der i øvrigt findes hos Jydsk Vindueskompagni lige nu.
Energichecken eksempelvis, der er et tiltag, hvor Jydsk Vindueskompagni udsteder en energicheck på kr. 1.000,- pr. købt vindue eller dør til de kunder, som køber for minimum 25.000,- kroner og mindst 5 enheder.

Går man med tanker om at skifte til nye, energirigtige vinduer, kunne man også benytte lejligheden til at lave en aftale med Jydsk Vindueskompagni om et besøg i eget hjem for opmåling og gode råd i det hele taget.
Ønsker man besøg, åbner det faktisk op for deltagelse i en lodtrækning, hvis man medbringer et foto af sin bolig.

Den danske vinduesproducent lover små overraskelser til alle børn og Svalegårdens Bageri og Konditeri er bestilt til at lave en kæmpe kagemand.
Jydsk Vindueskompagni håber på, at folk har lyst til fejre dagen sammen med dem.

Fakta:
Jydsk Vindueskompagni tilbyder vinduer og døre i træ, træ/alu, mahogni og plast, og alt er dansk kvalitetshåndværk, produceret på egen fabrik i Føvling i det sydlige Jylland. Desuden forhandler virksomheden tagvinduer, trapper, porte og indvendige døre. Og der er 10 års garanti på alt, hvad der forlader fabrikken. Læs mere på jvk.dk.

Læs mere her

tags: lastbil, Jylland, lodtrækning, Roskilde, virksomhed, Håndværker, energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar