onsdag den 4. maj 2011

Nyd de lune sommernætter uden insektstik og - summen

Sommeren sig nærmer, varmegraderne stiger og vinduerne bliver atter åbnet for at få den friske luft ind, til gavn for dig og din familie - og indeklimaet. Med den friske luft følger oftest diverse insekter. Vi kender vist alle til de irriterende fluer og myg, der sværmer rundt i soveværelset, og som fører til heftig jagt før sengetid for at undgå søvnforstyrrelser og kløende myggestik.

Ønsker du at indstille jagten på alt, hvad der hedder fluer og myg denne sommer så er våbnet derude!

Med http://www.itzala.dk/velux-ekstra-tilbehor" target="_blank">VELUX insektnet kan du sikre den rene friske luft, filteret for alt hvad der kunne hedde insekter Så du kan sikre dig den gode nattesøvn igennem de kommende sommernætter med åbne vinduer, uden at skulle jage de små kryb eller ligge blod til deres sult.

Det bedste er dog, at VELUX insektnet er nemt at installere og fungere fint sammen med et installeret http://www.itzala.dk/velux-rullegardiner" target="_blank">VELUX rullegardiner mm. Hvis dine ovenlysvinduer ikke af mærket VELUX, vil det formentlig ikke være noget problem, at få installeret et VELUX insektnet, da det passer til alle ovenlysvinder i størrelse med VELUX vinduer.

Skærm af for insekterne og bevar udsigten til din have samt glæden ved den frisk luft, ved at installere VELUX insektnet. Insektnettet er fabrikeret i så fint et materiale, at du ikke mister lysindfaldet og udsynet fra dine vinduer. VELUX insektnet kan nemt rengøres og kombineres med andre gardiner. Køb VELUX gardiner til favorable priser hos http://www.itzala.dk/" target="_blank">Itzala.


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar