fredag den 27. maj 2011

ask-alex.dk i nye klæder og med flere muligheder

Nedtællingen er begyndt. Den 15. januar offentliggøres et nyt design af Danmarks største opslagsværk på nettet med gode råd for hele familien.

Siden oktober måned 2000 har ask–alex.dk været familien Danmarks foretrukne opslagsværk med gode råd på nettet. Den 15. januar løftes sløret for et nyt og mere tidløst og trendy design med nogle nye og spændende funktioner.

Den første nye funktion er et spændende og brugbart partner–program, som bliver første trin i en række af spændende forandringer henover de kommende måneder. Hvis man som forbruger ikke kan finde det gode råd man søger, så kan man spørge en af ask–alex.dk professionelle partnere. Salgsdirektør Lars Vendelbo fortæller " Vi vil være med til at bygge bro imellem producenter, forhandlere og forbrugere. I erkendelse af at vi ikke kan nå alt, har vi allieret os med nogle strategisk vigtige partnere, der så overtager hvor ask–alex træder i baggrunden. Indtil nu har vi indgået 8 partnerskaber, og denne funktion vil løbende blive udbygget, så vi er dækket ind under alle vores kategorier. Hvem ved eksempelvis mere om pletfjerning end Borup Kemi, og hvem ved mere om belysning end Osram. De andre partnere er Tæppeland, Beckers Maling, Substral, Panduro–Hobby, Cykelhandlernes Centralforening og Alaska. Der er mange fordele ved denne nye mulighed som skaber win–win–win situationer. Dels får vores brugere de mest kompetente råd, dels får vores skribenter og redaktører et utal af inputs til nye artikler og sidst men ikke mindst danner vi bro og dialog mellem alle led i spørge–info–kæden.

Danmarksmestre i Gør–Det–Selv men meget mere end det.

I en gennemgang af boligrelaterede sites i foråret, blev Ask–alex.dk kåret som den bedste Gør–det–Selv site i Politikken og fik prædikatet et paradis for Gør–Det–Selv entusiaster.

Indehaver Jim Groser fortæller " Det er da rigtigt at der blandt de mere end 6.000 artikler findes endog rigtigt mange gode råd til Gør–det–selv folk, men ask–alex er meget mere end det, og Gør–det–Selv som begreb er jo andet end pålægning af trægulve eller opsætning af paneler. Det er jo også GDS når vi fletter julehjerter eller skriver en tale til vores bedste vens bryllup eller tjekker forlygtens lyskegle. Med 11 kategorier dækker vi så bredt at der er noget at komme efter for alle danskere. Foruden at have den ubetinget største database, roste Politikken os netop for at være let tilgængelig og logisk opbygget, så selve indholdet og flowet i sitet ændres der ikke ved, men vi vil lave vores site mere dynamisk og tilbyde vores brugere og kunder mere at komme efter "

Ved en gennemgang af sitet vil man også konstatere at de helt konkrete GDS råd blot er en del af den store database med artikler. Chefredaktør Leo–Hansen fortæller " Vi vil hele tide øge bestanden af de helt konkrete GDS råd, da der ingen tvivl er om, at GDS som begreb er i evig vækst og har befolkningen store interesse, kvinde som mand, ung som ældre. Lige nu er der langt flere end 3000 generelle gode råd, som eksempelvis: Hvad du skal være opmærksom på, når du skal sælge din brugte bil hvordan du kan begrænse dit vandforbrug – eller fordele og ulemper ved de forskellige energikilde til opvarmning.
 

Læs mere her

tags: direktør, Danmark, Borup, paradis, bryllup, energi, Beckers, database, strategi, energikilde,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar