mandag den 16. maj 2011

Premiere på ny video fra Linolie 1-2-3 - kunsten at fremstille gør-det-selv træbeskyttelse

Kunsten at lave sin helt egen træbeskyttelse af linolie og farvepigment kan nu ses på video.

Foråret står for døren – og det er igen tid til at træbeskytte det udvendige træværk. Men hvorfor ikke selv lave træbeskyttelsen – som bedstefar plejede at gøre det. Faktisk er det ikke så svært endda – træbeskyttelse til udendørs brug fremstilles ved, at man blander linolie, svampemiddel, farvepigment og tørrelse i en spand. Det er forholdsvist let at gå til – og principperne er afprøvet gennem mange hundrede år.

Fremstillingen kan trin for trin ses på en video produceret af Linolie 1–2–3. "Vi har fået en del henvendelser fra forskellig side – om vi ikke havde mulighed for at vise, hvordan man laver sin egen træbeskyttelse" udtaler Brian Gram Johansen, Linolie 1–2–3.

"Vi har derfor valgt at deltage i en række åbent–hus–arrangementer, arrangeret af Landsforeningen for Økologisk Byggeri. Herudover har vi produceret en lille video om, hvordan man fremstiller sin egen træbeskyttelse" slutter Brian Gram Johansen, Linolie 1–2–3.

Videoen, der kun varer ca. 5 minutter, kan ses "on–line" på hjemmesiden www.linolie123.dk. Den henvender sig til ganske almindelige forbrugere, der uden de store forkundskaber gerne vil prøve at fremstille sin egen træbeskyttelse.

Gå på opdagelse på www.linolie123.dk – og find inspiration og nyttig information om fremstilling af traditionel træmaling. Brug også de forskellige guider – med mange gode tips og løsninger.
 

Læs mere her

tags: kunst, træværk,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar