tirsdag den 17. maj 2011

Ny guide fra Magdalenas - giver overblik over venlige plejeprodukter

Magdalenas har udviklet en guide der nu gør det lettere at finde et passende produkt til beskyttelse og pleje af ting til hjem og fritid.

Produktserien fra Magdalenas omfatter et bredt sortiment af 22 venlige produkter til klargøring, beskyttelse og pleje af ting til hjem og fritid. Eksempelvis træhavemøbler, plasthavemøbler, havegrill, træinteriør, sten, klinker og keramik samt læderinteriør.

Magdalenas er produceret med et højt indhold af naturlige ingredienser og fri for opløsningsmiddel, parfume og tencid.

"Produkter produceret med et højt indhold af naturlige ingredienser giver ikke automatisk en tilfredsstillende beskyttelse og pleje. En grundig information og vejledning om eksempelvis produktets anvendelse er ligeledes en meget vigtig forudsætning for at opnå et godt resultat" siger Brian Gram Johansen, Magdalenas ApS.

"Magdalenas serien er nu efterhånden så omfattende, at vi har valgt at udarbejde en lille handy guide – så forbrugerne har mulighed for at få et godt overblik over de forskellige produkter i serien" slutter Brian Gram Johansen, Magdalenas ApS.

Guiden er en lille A5 folder. Den kan ses "on–line" på hjemmesiden www.magdalenas.dk, eller den kan hentes hos nærmeste forhandler – der oplyses på www.magdalenas.dk
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar