mandag den 28. november 2011

Verdens måske stærkeste brusestang

Erica 2000 er markedets stærkeste forhængstang uden loftstøtte – faktisk kan man tage armbøjninger i den! Den findes i lige, L– og U–form, men kan også bestilles i ønskemål og –form uden at det koster ekstra. Erica 2000 har et særligt vægbeslag, der gør det muligt at montere stangen på en skrå væg. Send et digi–foto til Van Der P. og få gratis råd og vejledning til din bruseniche.

Skuffelse er ofte resultatet, når man har valgt en traditionel forhængsstang i bygge–markedet. Markedet er fyldt med skrøbelige badeforhængstænger fra Østen. Ofte er de for korte, og når de bliver trukket ud, mister de helt bæreevnen. Hænger man en skjorte til tørre på dem, så er det sket stangen skvatter ned og badeforhænget virker ikke længere efter hensigten. Med Erica 2000 er det helt anderledes. Den er designet til ikke at falde ned. Serien er udført i stålrør overtrukket med en tyk plastslange og ikke en tynd pulverlakeret aluminiumsstang. Erica 2000 kan leveres i alle mål og former.

Leger med fysikkens love
Kernen i det ene system er det geniale vægkonsol man kan monterer i en flisefuge uden at ødelægge sine fliser. Vægkonsollets udformning gør det muligt at montere en vinkelstang UDEN loftstøtte og alligevel kan den bære optil 25 kg. Langt mere end de fleste loftstøtter overhovedet formår at bære.
Kernen i det andet system er den geniale ekspansionsmekanisme i den superforskyde–lige teleskop–stang, der ligesom en antenne kan varieres fra 70 til 170 centimeter. At komme ind på detaljerne i denne mekanisme er for meget i dette forum, men den gør det muligt for selv en voksen mand at hænge i stangen. Monteres helt uden værktøj og huller i væggene.

Erica 2000 leveres komplet med alle nødvendige beslag, skruer og rawplughs, samt gardinringe og trækstang. Stængerne kan nemt afkortes med en nedstryger.

Erica 2000 badeforhængstænger kan bruges til meget andet end badeforhænget. Du kan støtte dig ved det. Du behøver ikke skælde børnene ud når de hiver i badefor–hænget, for det bliver hængende. Og endeligt kan man hænge flere maskiner våde cowboy–bukser til tørre på dem. Og det hele holdes udelukkende oppe af i alt to skruer i væggen uden støtte fra loftet. "Vi leger med fysikkens love og gør det, der ser umuligt ud, til virkelighed," siger Kim Van der P.

Alsidighed og kundepleje
Den overlegne styrke er kombineret med alsidighed og flere smarte features. Har man eksempelvis skråvægge eller en speciel arkitektur, som gør, at et traditionel vægkonsol kommer til kort, så er et Flexi–Konsol løsningen. Konsollet, der består af et beslag med kugleled, er en del af Erica 2000–serien og kan drejes helt op til +/–60º, hvilket gør det muligt, at sætte en forhængstang op på selv de mest skrå vægge. Det er for resten også en tilbehørsdel, der kan benyttes til mange andre kreative formål, lyder det fra Handelsfirmaet Van Der P., som har udviklet og producerer det problemløsende system.

Ud over verdens bedste forhængsstang får man som kunde tre års totalgaranti samt gratis råd og vejledning. Der leveres altid efter specialmål uden merpris. Se mere på http://www.badglad.dk
 

Læs mere her

tags: kreativ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar