tirsdag den 15. november 2011

Parasollen kan også varme

Sæt terrassevarmeren fast under parasollen, så har du den altid, hvor du har mest brug for den. Det gælder dog ikke en hvilken som helst terrassevarmer. Men den nye ATP fra Appliance er skabt til at være tæt på. Den både varmer og lyser og fastholder således den lune hygge, når aftnerne bliver kølige.

ATP–varmeren er formet som en oval i rustfrit stål, der både er smuk at se på og nem at vedligeholde. Den er udstyret med kortbølgespektrede halogenrør, der sikrer effektiv og hurtig varme. En reflektor i bunden forstærker effekten, så man får størst muligt udbytte af den.

Skru op for varmen skru op for charmen
ATP–terrassevarmeren leveres med to, tre eller fire varmehoveder efter ønske. Den enkelte varme¬enhed leverer en varmeeffekt på 500 W, og følgelig leverer to, tre og fire enheder henholdsvis 1000, 1500 og 2000 W med en varmespredningseffekt der stiger tilsvarende. Tre–fire ATP–enheder giver for eksempel en overlegen dækning af hele området under selv den største markedsparasol.

Sikret mod uheld
Varmerørerne bliver naturligvis meget varme, så man skal ikke røre ved dem. Men de er monteret med frontgitter, så man hverken brænder sig eller på anden måde kom¬mer til skade. Hver ATP–enhed måler 32x8x10,5 cm (BxHxD) og vejer 3 kg, så det optimale antal afhænger måske også lidt af parasoltypen?

Kampklar fra starten
ATP–varmeren er allerede forberedt til sit videre liv ved levering. Den er ’født’ med fleksible parasolbeslag, så den er klar til at blive monteret med det samme endda uden brug af værktøj. Et par fingerskruer er alt, hvad der skal til. Også ledning og stikprop følger naturligvis med. Ledningen er 8 meter lang, så der er en vis bevægelsesfrihed fra el–stikket. Men når der er tændt på hovedstikket, kan der i øvrigt tændes og slukkes uden de store afbrydelser i selskabeligheden der sidder en afbryder direkte på parasolstangen.

Væde ingen hindring
Eftersom ATP’en er beregnet til udendørs brug, er det godt at vide, at en smule vand ikke får den til at gå i sort. Serien er klassificeret til IPX4 hvilket i menneskesprog betyder, at den er "beskyttet mod oversprøjtning fra alle vinkler" og kan klare en begrænset indtrængen af vand. Men det burde også være nok. Den er jo placeret "under tag", kan man sige, eftersom den befinder sig under en parasol, så den behøver ikke kunne stå frit ude i styrtregnen.

Plejer du at slå din parasol ned, når den ikke er i brug, fortsætter du selvfølgelig bare med det hvorfor ændre en god vane? ATP’en behøver ikke afmonteres først. Den er ikke sart og trives fint i sammenklappet tilstand.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. +45 70 205 70
 

Læs mere her

tags: ATP, sprog, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar