mandag den 21. november 2011

Første miljøvenlige badeforhæng

Badeforhænget, der hverken indeholder PVC, bly eller giftige imprægneringsmidler, er netop kommet på markedet. Det er designet af Handelsfirmaet Van Der P. og leveres i 30 størrelser til det kræsne, nordiske publikum.

Der gemmer sig flere års udvikling bag det nye Unicolor Miljø–badeforhæng fra Van der P. Virksomheden har i mange år udviklet forhængsstænger, men nu bliver de første miljøvenlige badeforhæng introduceret. Hemmeligheden er en tyndere tråd, som er tættere vævet. Det giver en glat og vandafvisende overflade, som ikke bliver jordslået eller optager mineralske misfarvninger i samme grad som tidligere.

Dårlig kvalitet
Badeforhæng er generelt for dårlige, mener Kim Van der P, der har udviklet det nye badeforhæng. De er lavet af dårlige materialer der forurener f.eks. PVC. "Det har vi lavet om på. Vi har taget de mest miljøvenlige materialer i gode kvaliteter og designet det ultimative badeforhæng. Det fås nu i 30 forskellige størrelser og kan også specialsys efter behov. Desuden kan man selv afkorte badeforhænget, takket være et smart limbånd, som laver en professionel afkortning på ingen tid," siger Kim Van der P.

Smukt fald
En anden fordel ved Unicolor Miljø er, at bunden består af en tynd, men tung gummiliste. Den sørger for, at der er vægt i badeforhængets bundsøm. Tidligere har man brugt miljøskadelige materialer som eksempelvis blybånd. Gummilisten er en perfekt beskyttelse, og den giver et smukt fald i badeforhænget.

Simpelt vedligehold
Regelmæssig rengøring af badeforhænget er nødvendigt, men det anbefales at benytte en 5 procent eddikeblanding igen et miljøvenligt tiltag. "Unicolor Miljø kan holde i årevis og vores erfaring er, at det snavs, der måtte komme, sætter sig i et ydre kalklag. Dette lag opløses effektivt af en mild eddikeopløsning. Alternativt kan badeforhænget vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader," fortæller Kim Van der P.

Badeforhænget er allerede bestilt af mange hoteller og til større nybyggerier f.eks. i Ørestaden, Århus og Mårslet, men kan også rekvireres af private gennem forhandlere over hele landet eller via www.badglad.dk. Unicolor Miljø leveres fra dag til dag, og prisen er særdeles konkurrencedygtig lidt dyrere end de billigste, men meget billigere end et specialsyet.
 

Læs mere her

tags: Århus, Ørestaden, konkurrence, miljø, miljøvenlig, miljøvenligt ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar