søndag den 13. november 2011

Et effektivt værn mod flyvende insekter

Vi er glade for de varme somre. Men knapt så glade for de flyvende og stikkende in¬sekter, der tit og ofte følger med. Myg, moskitoer, mitter, knoter. Hvert område har sine biden¬de og klø¬en¬de vari¬anter, men de er alle lige irriterende. Og for nogle endda allergifremkaldende.

Men nu findes der et effektivt modtræk. Her og nu markedsfører Appliance et insektværn (AIV 10 RE), der ligner en gam¬meldags lanterne og ligesom den lokker insekterne til sig med lys og var¬me. Blot på en endnu mere effek¬tiv måde. For når insekterne først er fanget ind af det ultraviolette lys, kommer de ikke ud igen. På vej mod lyset flyver de ind i et elektrisk ladet visir, og det slipper de ikke levende fra.

Insektværnet dækker i fem meters ra¬dius. De døde in¬sek¬ter op¬sam¬les i bunden af ’lampen’, så man ikke hele tiden bliver mindet visuelt om sagen.

Genopladelig og praktisk
Apparatet er som skabt til det frie udeliv, hvor insekterne er flest. Der følger både netadapter og bil¬adapter med, så det kan oplades på farten. Er der hverken bil eller netspænding in¬den for række¬vid¬de, kan det dog også køre på batterier. Batterierne i insektværnet er gen¬op¬la¬delige, men hvis man er uden mulighed for at genoplade, kan man isætte almindelige standardbatterier, så man altid har anvendeligt myggeværn ved hånden, når der er behov for det.

Garanteret allergifri
Insektværnet lugter ikke og kræver ingen brændstof. Og hvor nogle mennesker er allergiske over for insektstik og andre over for insektdræbende cremer, er der ingen, der er allergisk over for insekt¬værnet. Man kommer slet ikke i kropslig kontakt med det, hvorfor det er blottet for allergiske reak¬tioner af enhver art. Med garanti.

Vedligeholdelse
Apparatet må ikke komme i kontakt med vand og fugt. Når det er tændt, er det strøm¬fø¬rende og kan kortslutte. Som for alle andre produkter gælder det også her, at regelmæssig rensning forlænger ap¬paratets levetid.

Opladning
Insektværnet leveres delvist opladet fra fabrikken, men opladning anbefales alligevel inden ibrug¬tag¬ning. En fuld opladning kræver normalt 5–6 timer. Og man behøver slet ikke undvære det, for det kan oplades samtidig med, at det er i brug.

Besøg www.appliance–group.com for yderligere information eller ring på tlf. +45 70 205 701, der også oplyser nærmeste forhandler.
 

Læs mere her

tags: brændstof, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar