mandag den 21. november 2011

Varme og hygge, der er lige til at tage med

Skab den helt rette hygge til efteråret og julen med en ny charmerende terrassekamin fra Appliance. Zibro Moonlighter giver dig det samme lys og den dejlige varme som et bål. Og så er den helt ufarlig og lige til at tage med.

Zibro Moonlighter gør det nemt at få det sjovt og lunt i det fri. Også når bladene falder og det bliver rigtig køligt. Terrassekaminen, som børnene selv kan bære rundt på, vil være det naturlige samlingspunkt for hele familien, når tæpperne tages ud i haven sammen med kakaoen. Eller når hænderne skal varmes efter at have samlet kastanjer i skoven. Og så ligger det vel nærmest i ordet. Moonlighter er smuk at se på – formet som en gammeldags petroleumslampe. Forestil dig bare, hvilken stemning den vil skabe omkring juletid!

Skru op for hyggen
Zibro Moonlighter lyser flot op. Den leverer i kraft af ny infrarød teknologi samtidig en effektfuld varmekapacitet på 1,5–2,5 kW. Hvor de fleste andre kaminer bruger lang tid på at komme i omdrejninger, så giver Moonlighter varme lige med det samme. Og det endda hele vejen rundt og hele aftenen med. Kaminen kan faktisk på fuld tank – give varme og lys i helt op til 37 timer. Når det er sagt, så har den oveni den luksus, at der trinløst kan reguleres op og ned for varmen. Du bestemmer selv, hvor hedt der skal være.

Praktisk og god for miljøet
Betjening er altid et must. Derfor er Moonlighter også lige til at gå til. Den kræver ikke ledninger eller særlige forholdsregler. Du kan sætte den, hvor du vil. Selve varmekeglen bliver naturligvis meget varm, men Moonlighter er monteret med et gitter, så man hverken brænder sig eller kommer til skade på anden måde. Den har også sikkerhedsstop og væltesikring (tip–over). Hvis uheldet skulle være ude, slukker Moonlighter øjeblikkeligt af sig selv. Sikkerhed er helt essentiel. Men også miljøet. Derfor brænder den renere og mere regelmæssigt og omsætter næsten alt brændstof til varme, så der ikke går kostbar energi til spilde.

Med Zibro Moonlighter får du lys og varme til efterårets og vinterens hyggelige stunder.

For nærmere oplysninger: tlf. + 45 70 205 701
 

Læs mere her

tags: teknologi, energi, miljø, brændstof, stemmer, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar