søndag den 13. november 2011

Ny interiør-butik i Rosengården, København

Lørdag den 14. juli åbner Le Bix – en ny interiørbutik i Rosengården 9 kld., København.

I den 90 kvm. store butik vil kunne findes det fineste brugskunst kombineret med møbler af eget design. Stilen kan bedst beskrives som Fransk Vintage i Nordisk lys.

"Jeg har drevet butik fra vores gård, Majgården i Kastrup i ca. 6 år", fortæller indehaver Susanne Skovhøj, og fortsætter: "Vi har længe søgt efter lokaler til endnu en butik, men vores krav har været store. I Rosengården har vi fundet hvad vi søgte: En virkelig dejlig gade med liv og gode butikker, kombineret med passende antal kvadratmeter i lokaler med rustik charme."

I butikken vil blandt andet findes et bredt udvalg af tekstiler, lys, kurve, stager, potter, lamper, porcelænsknopper og bånd – masser af fine ting til hjemmet. Også børnene er der tænkt på: Her er både tøj og ting fra Maileg, samt de fineste prinsessekjoler og ridder–udstyr.

Møblerne er af eget design, og importeres i tæt samarbejde med Handelskompagniet Henrik Steen. De produceres i Indonesien og materialerne er ubehandlet teak, samt sort–, hvidmalet og
mørkbejdset mahogni.

Udover møbler af eget design sælges også møbler designet af Henrik Steen. Susanne Skovhøj fortæller: "Møblerne passer sammen, uanset om de er designet af os eller af Henrik Steen. Det gør udvalget større og kombinationsmulighederne meget bedre."
Lokalerne i Le Bix er indrettet, så man kan finde inspiration uanset om man er til de lyse, hvidmalede møbler, de nyere sorte eller de mere naturlige i ubehandlet og mørkbejdset.

Ønsker man en vare pakket ind som gave, er der gode muligheder for dette. "I butikken på Majgården er vi kendt for vores gaveindpakning så naturligvis tager vi vores evner med til Hovedstaden", fortæller Susanne. "Og i disse travle tider, hvor nethandel bruges mere og mere, er det naturligt at drive butikken dér også." På www.le–bix.dk kan en stor del butikkens udvalg ses og naturligvis købes og fås tilsendt, fint pakket ind, hvis det ønskes.

Som på Majgården gøres der noget specielt af julen i Le Bix med mottoet "enten gør man det ordentligt, eller også gør man det slet ikke", kaster Susanne og personalet sig ud i julen for fuld udblæsning. Hele rum bliver ryddet for at blive fyldt til randen med jul, jul, jul? Altid et besøg værd.

Le Bix holder åbent tirsdag til torsdag 11.00–17.30, fredag 11.00–18.00 og lørdag 10.00–15.00.
 

Læs mere her

tags: København, Kastrup, kunst, prinsesse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar