mandag den 7. november 2011

Højbede i mange størrelser

Højbede er et både smukke og praktiske alternativer til almindelige bede og velegnede i alle slags haver.

Hvad enten man har en mindre gårdhave eller en stor parcelhushave, kan højbede være med til at til at skabe nye rum, så man oplever beplantningen på en anden måde. I en lille have kan man for eksempel udnytte den begrænsede plads ved at bygge bedene i højden mens man i en større have med fordel kan vælge store formater, der optager flere kvadratmeter.

Nu er det plantetid
Netop nu er det en ideel tid til at plante. Krydderurter, salat, stauder, sommerblomster eller måske skal højbedet bruges til et overdådigt dahliabed? Mulighederne er mangfoldige. Vælg gerne planter i varieret højde og med forskellige bladstrukturer der giver harmoni. Overvej også farveholdningen nøje. Man gør klogt i at holde sig til en begrænset del af farveskalaen i det afgrænsede højbed. Ellers kan resultatet let blive ’farvestøj’ på nethinden.

Forny haven på en eftermiddag
LAND højbede tilgodeser haveejernes forskellige ønsker og behov og kan forvandle haven på en eftermiddag. De er bygget op af et modulsystem, og ved hjælp af koblingsbeslag kan sidestykkerne kombineres til en lang række forskellige størrelser og formater. Ligesom de også kan monteres i forlængelse af hinanden, så højbedet får den ønskede længde. Dette giver virkelig mulighed for at tilpasse størrelsen til den forhåndenværende plads: Small, medium, large!

LAND højbede kan købes i internetbutikken www.landhojbede.dk
– eller bestilles telefonisk på 9718 2959.

Billedtekster

Land_01
LAND højbede leveres i råt, ubehandlet jern, som ruster smukt eller i blankt, galvaniseret jern. Den mindste bredde er 40 cm, den største 80 cm. Længden afgør man selv. Bedene stabiliseres ved hjælp af tværstivere, som skjules under jorden og ikke generer planterne.

Land_02
Et stort højbed er et flot indslag i haven, hvor planterne rigtigt kommer til deres ret. Brug for eksempel bedet som afslutning på en terrasse eller langs med en sti. Velegnet til både høj og lav beplantning blomster såvel som grøntsager.

Land_03
Det er lynhurtigt at bygge med LAND moduler. Siderne samles med et snuptag ved hjælp af et patenteret koblingssystem. Ønsker man at bygge i længden, sker dette ved hjælp af tværgående metalstivere. Disse monteres i huller og sikrer stabiliteten.
 

Læs mere her

tags: internet, jorden,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar