tirsdag den 8. november 2011

Postkassen der ikke siger et klap

LV–brevklappen er den første på markedet, som hverken postbudet, avisdrengen eller vinden får til at larme, så hele opgangen kan høre det.

Beboerne i etageejendomme er sjældent i tvivl om, hvornår postbudet og avisdrengen er på besøg. I hvert fald ikke når postkasserne befinder sig i opgangen. For så klappes der. Dog ikke af beboerne. Men hver gang klappen på en af postkasserne benyttes, høres det ind i lejlighederne hele vejen op. Det samme sker for beboerne bag væggen med den udendørs postkasse, når vinden leger med brevklappen. I fremtiden er det muligt til at slippe for at lægge øre til den form for irriterende og nu også unødvendig støj; den lydløse brevklap er nemlig opfundet.

Lydløs og vandtæt
Bag lanceringen af LV–brevklappen en ægte verdensnyhed står Eden Park i Odense, der gennem mange år har været storleverandør af postkasser til landets boligselskaber. Men nu forhindrer en hydraulisk bremse simpelthen postbudet, vinden og andre i at smække med brevklappen. Systemet kræver ingen vedligeholdelse og fungerer perfekt i både 20 graders frost og den værste hedebølge. Og ikke nok med det. LV–brevklappen sikrer også, at posten i de udendørs brevkasser altid er tør. Systemet fungerer ligesom en tagrende, hvor regnvandet her bliver ledt væk ad kanaler i brevklappens top og sider.

Den patenterede opfindelse kommer på det bedst tænkelige tidspunkt, idet der i alle etageejendomme skal være opstillet postkasser ved hoveddøren senest i 2009. En god anledning for beboerne til at sikre sig en vandtæt brevklap, der ikke støjer.

Den lydløse og vandtætte brevklap er standard i alle postkasseanlæg af rustfrit stål, men fås også til galfanbehandlede og pulverlakerede anlæg.

Nærmere oplysninger på www.edenpark.dk og tlf. 63 13 99 30.

Billedetekster:

Vandtæt og lydløst postkasseanlæg fra Eden Park integreret i indgangspartiet.

Den hydrauliske bremse gør LV–brevklappen lydløs.
 

Læs mere her

tags: 2009, Odense, patenterede, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar