onsdag den 23. november 2011

Ny armaturserie fra JB Armatur - Design by Jacob Jensen

JB Armatur har udviklet sin første armaturserie i samarbejde med Jacob Jensen Design. Med enkle og originale linier udfordres opfattelsen af, hvordan en vandhane kan se ud. Designet har fået lov at diktere teknikken, og derfor er det markante, maskuline udtryk gennemført helt uden kompromiser

Gennem et originalt, enkelt og i dag klassisk formsprog har Jacob Jensen gennem 50 år vist mennesker over hele verden, at musiksystemer, ure, telefoner og køkkenskåle kan rumme en stille skønhed.

Nu bliver også en serie af eksklusive armaturer føjet til rækken af stilrene designklassikere til boligen af Jacob Jensen Design.

Designet dikterer
Armaturerne er udviklet af JB Armatur i samarbejde med Jacob Jensen Design. Begge parter var fra begyndelsen enige om, at de gængse normer for, hvordan en vandhane skal se ud, var sat ud af spillet. Teknikken måtte ikke diktere designet det skulle være omvendt.

Derfor har det taget næsten tre år at udvikle de to armaturer, og de formfuldendte vandhaner fremstilles nu enkeltvis i hånden, for at sikre høj teknisk kvalitet og en perfekt overflade.

Maskulin originalitet
Udtrykket er umiskendeligt Jacob Jensen Designs rene og nyskabende linier, der med maskulin tyngde tilfører kant og personlighed til den stilrene bolig.

Både køkken og bad kan få et strejf af Jacob Jensen Designs originalitet, idet serien indeholder både et håndvaskarmatur og en køkkenvandhane. Begge modeller fås både i eksklusiv højglans stål og i elegant, børstet stål.

###

Fototekster:

Foto 1:
Med maskulin tyngde tilfører den nye armaturserie fra JB ARMATUR og Jacob Jensen Design kant og personlighed til den stilrene bolig.

Foto 2:
Jacob Jensen Design har gennem mere end 50 år begejstret hele verden. Nu føjes en armaturserie til rækken af stilrene produkter til boligen.

###

Fakta om JB Armatur Design by Jacob Jensen

? Armaturserien er udviklet i et samarbejde mellem Timothy Jacob Jensen og JB Armatur
? Køkkenarmaturet fås i både børstet og højglans rustfrit stål og koster kr. 9.995,–
? Håndvaskarmaturet fås ligeledes i både børstet og højglans rustfrit stål og koster kr. 9.495,–

Fakta om Jacob Jensen Design

Hver generation har sine pionerer. Mennesker, der med brændende initiativ ændrer vores opfattelse af verden. Vi møder dem i kunsten, videnskaben og vores egen hverdag.

Jacob Jensen er en sådan ildsjæl i vores tid. Gennem de sidste 50 år har han bidraget til vores forståelse og påskønnelse af, hvordan de ting, vi er omgivet af, kan være.
Gennem et originalt, enkelt og i dag klassisk formsprog har Jacob Jensen gang på gang vist mennesker over hele verden, at musiksystemer, telefoner, ure, biler, modems, vindmøller, hårde hvidevarer, kabeltromler, køkkenskåle og en lang række af de andre produkter, som indgår i vores hverdag, kan rumme en stille skønhed.

Det er denne innovative indsats der i dag placerer Jacob Jensen Design blandt verdens mest anerkendte tegnestuer. Firmaet har modtaget over 100 internationale priser og er repræsenteret på museer verden over med bl.a. 19 produkter på The Museum of Modern Art i New York.

Jacob Jensen afsluttede i 1952 eksamen som møbeldesigner på Kunsthåndværkerskolen og grundlagde Jacob Jensen Design i København i 1958. Midt i 1960´erne flyttede firmaet til Hejlskov ved Limfjorden. Timothy Jacob Jensen kom i lære hos sin far i 1978. Han overtog tegnestuen i 1989 og udvidede firmaets kompetance til blandt andet også at omfatte grafisk design m.m.

Jacob Jensen Design arbejder i dag udfra samme arbejdsmetode, som har været anvendt siden grundlæggelsen. Komponenterne, som indgår hver gang er: Perspektiv, kreativitet, innovation, forståelse – og først og fremmest en nærmest endeløs bearbejdning. Dette intense arbejder sker i en atmosfære af kreativ dialog dækkende såvel de tekniske som de psykologiske aspekter. Gennem denne proces manifesterer designet sig selv på en så overbevisende måde, at designets idé og funktion synliggøres overfor brugeren.
 

Læs mere her

tags: New York, København, kunst, jorden, kreativ, innovation, sprog, atmosfære, videnskab, vindmøller, psykologi, arbejdsmetode, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar