lørdag den 4. september 2010

Nu kan dit toilet også være optaget af katten!

Hvis der er meget trafik på toilettet derhjemme, er dette muligvis ikke for dig. Nu kan din kat nemlig være en af tidsrøverne derude på badeværelset. Det har den såkaldte Litter Kwitter sørget for, hvor katten over nogle uger trænes til at bruge det toilet, du selv bruger.

Kort fortalt fungerer det ved, at man placerer nogle ekstra bræt i plastik oven på det almindelige. Der skal ligge en smule kattegrus i den ene, som er designet til dette. Senere tager man så den ene ring væk, som katten lærer at bruge toilettet, og til sidst er alle fjernet, når katten er kommet så langt i processen.

Vi spurgte PetDreams.dk, som forhandler Litter Kwitter toiletsystemet, om danskerne har taget godt imod denne noget specielle gadget. Kristian Pedersen, som er medejer af Petdreams udtaler:

"Vi må sige det har været en stor succes. Har man lidt tålmodighed, kan langt de fleste katte lære at bruge Litter Kwitter. Vi har eksempler, hvor 15 årige katte har lært at bruge det, men selvfølgelig er der ganske få, som har svært ved at lære den nye rutine. Når de har lært det, sparer man at skulle købe kattegrus, tømme kattebakker, og der er heller ingen lugt. Det tiltaler selvfølgelig mange".

Til spørgsmålet om katten også kan lære selv at skylle ud, siger Kristian Pedersen med et smil: "Vi har ikke selv set eksempler på det endnu, men det vil da nok være et spørgsmål om tid, før der kan installeres en knap der blot skål røres, hvem ved".

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar