tirsdag den 7. september 2010

Eksklusivt arrangement for blomsterelskere

Søndag den 19. september kl. 10.00 - 12.00 kan blomsterelskere tage på en helt ekstraordinær og eventyrlig rejse langs et blomsterhav bestående af over 3.000 helt unikke hibiscus.
Helt ekstraordinært har et af Europas mest innovative hibiscus gartnerier, Gartneriet Graff ved Århus, sagt ja til at åbne dørene for private på et rigtigt spændende og afgørende tidspunkt. Netop nu udvælges de nye flotte sorter, man som forbruger kan møde i butikkerne om 2 år.

Elsker man eksotiske blomster kan man allerede nu begynde at glæde sig til sommeren 2012. Her vil det nemlig være muligt at købe 5 helt nye ekstra holdbare og spændende hibiscus sorter. Nøje udvalgt blandt 12.000 mulige.

Gartneriet Graff, Viborgvej 717, Sabro ved Århus er et af Europas mest innovative hibiscus gartnerier. En position man ikke kommer sovende til. Direktør Poul Graff fortæller:

- Gennem mange års målrettet forædling har vi oparbejdet en værdifuld genbank, der nu leverer mere end 15.000 unikke frø af hibiscus, i alle farver, alle former og hvor blomsterne tilmed kan holde 3-7 dage mod normalt 1-2 dage.

- Her i foråret har vi ud fra de 15.000 frø haft 12.000 unikke nye hibiscus til at blomstre. Når vi helt ekstraordinært åbner dørene den 19. september, vil man blive mødt af det fantastiske syn af de godt 3.000 unikke arter, som nu er tilbage i udskilningsløbet.

- Den efterfølgende uge vil vi, sammen med vores europæiske samarbejdspartnere, ud af de 3.000 arter udvælge de 200, der skal i produktionstest i 2011. Af de 200 vælger vi så endeligt de 5 sorter, der kommer på markedet i 2012.

- Normalt åbner vi ikke gartneriet for private, men vi kunne ikke sige nej, da vi fik en henvendelse om at åbne gartneriet specielt for FLOWER FRIEND®´s facebook gruppe. Vi kan kun støtte op omkring et produkt og et initiativ, der sigter mod at gøre det nemmere at holde liv i blomster, som blandt andet hibiscus. For at alle kan få det optimale udbytte af besøget, har vi sat et loft over antal besøgende på 50 personer.

Tilmelding til arrangementet skal ske via facebook.com/flowerfriend senest tirsdag den 14. september.

Fakta: Facebook gruppen et er forum for blomsterelskere, hvor venner af FLOWER FRIEND® produktet løbende vil blive inviteret til unikke events. Besøget hos Gartneriet Graff er det første af en række planlagte gartneribesøg og allerede onsdag den 29.september, vil FLOWER FRIEND´s venner blive inviteret til en spændende temaaften i Odense med fokus på Green Wellness. Deltagerne kan denne aften blandt andet opleve den kendte blomsterstylist Dorte Vembye give inspiration til styling med fokus på duftende og luftrensende planter.

Produktet FLOWER FRIEND® består af en bøjelig plastikholder, der placeres nederst i urtepotteskjuleren og tilpasses pottens størrelse. Ovenpå lægges en lille filtdug, som transporterer vand til planten og dermed sikrer, at den henter nøjagtig den mængde vand, som planten har brug for.

For yderligere oplysninger:
Gartneriet Graff:
Graff Kristensen A/S
Viborgvej 717, 8471 Sabro
Direktør Paul Graff Kristensen
Telefon + 45 8745 3331

FLOWER FRIEND®:
Jens Bøg Madsen, opfinder og direktør i Bøg Madsen Holding, tlf. +45 40 36 56 87, mail: jbm@bogmadsen.dk

www.flowerfriend.eu
www.houseofflora.eu


Link til fotos:
http://www.pressphotos.flowerfriend.eu

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar