onsdag den 15. september 2010

Her ligger Danmarks dyreste lejebolig

Ligger du inde med 70.000 kr. hver måned, kan du nu leje Danmarks pt. dyreste lejebolig. Udover 14 værelser og 532 kvm boligareal, får du også en enestående havusigt med i prisen.

Danmarks dyreste lejebolig ligger er netop udbudt til leje på Lejebolig.dk. Boligen koster den nette sum af 70.000 gode danske kroner hver måned. Herudover kommer der et førstegangsindskud på 280.000 kr., der dækker en forudbetalt husleje og depositum. Så har du plads i økonomien og har du ønsker om mange kvadratmeter i smukke omgivelser, er det måske nu, du bør slå til.

Villaen er oprindeligt opført i 1920 som sommerbolig og ligger mellem Ermitagen og Øresund. Til lejemålet hører privat strandgrund, egen bådebro, privat parkeringsplads og dertil en fantastisk udsigt, som de færreste vil sige nej til.

Ifølge Michael Eggert fra Lejebolig.dk har man de seneste 1-2 år oplevet flere og flere dyrere luksusboliger blive sat til leje, men han erkender, at boliger af denne kaliber og huslejeniveau er yderst sjældne og forbeholdt en begrænset gruppe lejere. Der er ingen tvivl om, at en bolig som denne er af helt særlig karakter, som også afspejles i lejeniveauet. Heldigvis er det også sådan, at vores lejeboliger ligger i mange intervaller, hvorfor vi kan tilbyde alt fra de meget dyre til de meget billige lejemål. Det passer nu også meget godt overens med vores søgende lejere, som både består af den studerende, der søger en billig studiebolig, men også direktøren, der måske vender hjem fra udlandet og som har økonomi til at leje den dyre drømmebolig , siger han.

Se Danmarks dyreste lejebolig her:
http://lejebolig.dk/boliger/41726/14v-hus-villa-i-2930-klampenborg-paa-500-kvm-direkte-til-oeresund-532-kvm-mulighed-for-kombineret-bolig.aspx

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar