torsdag den 2. september 2010

Absorbe it All, 100% miljøvenlig produkt for effektivt at opsamle miljøskadelig affald!

Absorb it All er ekstremt effektivt rundt håndtering af spild af baser, alkalier, løsemidler og syrer så som maling, vand, olie og epoxy baserede produkter.Det vil sige alle flydende og delvis flydende fødevarer som rødbede juice, sirup, vegetabilks olie osv.

Absorbe It All er en 100% miljøvenlig måde at opsamle olie, fedtstoffer, friturerester, maling og petroluemsbaserede vædsker. Produktet absorberer op til 70 ganger sin egen vægt og er totalt harmløs overfor både dyr og mennesker - og fuldstændig uskadeligt for miljøet. Det spildte materiale kan opsamles på få minutter og efterlader gulvet eller overfladen rent og sikkert at færdes på. Det urene området dækkes blot med Absorbe It All, fjernes derefter med en kost og fejebakke og bortskaffes i overenstemmelse med de forskrifter gældende for det pågældende materiale. Enkelt, sikkert og miljøvenligt!

RESPONSE Danmark blev etableret i 2001, og er blevet en af de førende leverandører på Health and Safety markedet. Response Danmark giver godkendte systemer og løsninger på behandling af specifikke spørgsmål på tværs af infektion & krydskontaminering fra BIO farer (skadelige virus, bakterier, svampe osv.) og kemiske risici (syrer, baser, iltningsmidler, reduktionsmidler, chelatdannere og opløsningsmidler).

RESPONSE blev en del af Kays Medical Group den 1. december 2008. De to familieejede virksomheder er vokset til at blive ledere i udbuddet af sikkerhed rundt håndtering af flere typer biologiske og kemiske trusler ved mindre uheld og ulykker. Gennem forenede kræfter det sætter os i stand til at give vores kunder en endnu bredere vifte af produkter og serviceydelser sammen med den ekstra tillid til, at vores samlede industri ekspertise vil arbejde for at opfylde netop dine krav og støtte din virksomheds behov.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar