onsdag den 8. september 2010

Forskellige havemøbler til forskellige behov

Havemøbler findes efterhånden i så mange forskellige varianter og kvaliteter, at det næsten kan være et problem, at finde ud af hvad man skal købe. Hvis man er i tvivl om hvilke havemøbler man skal vælge, så kan man med fordel prøve at se på hvad ens behov er.

Behov for det præsentable
Hvis du går meget op i, hvordan din have og dit hus ser ud, så har du nok et behov for, at dine havemøbler er præsentable. Hvis man har en flot have, er det synd, hvis den skæmmes af nogle havemøbler, der bare ikke passer til haven. Det ville også være synd, hvis sparsommelighed ødelægger billedet af en fin have, fordi man ikke gjorde noget ud af det, da man købte havemøblerne. Hvis man går op i sin have, så er det trods alt i sommerhalvåret at man nyder den mest. Og i sommerhalvåret vil man typisk også have havemøblerne til at stå fremme. På den måde, udgør havemøblerne en fast del af haven.

Hvis man ofte holder selskab i sin have, såsom en havefest eller en grillaften med venner, så bør man også overveje, om ikke man skulle http://www.bilka.dk/Catalog/Bolig__hus_og_have.aspx Cata=bilkadk&Cat=K%C3%98B(WareHouseBaseCatalog)/Huset+og+haven(bilkadk)" target="_blank">købe nogle havemøbler som gør et godt indtryk. Hvis man ofte inviterer familie og venner ud i den udendørs dagligstue som haven kan være, så ville det være synd ikke at købe nogle havemøbler der også er pæne at se på.

Behov for det praktiske og billige
Hvis man ikke går så meget op i, hvordan ens have ser ud, er det måske en god ide, at købe havemøbler som primært er praktiske og billige. Det samme gælder hvis man ikke opholder sig særlig meget i haven. Så ville det måske være synd at investere alt for mange penge i nogle dyre havemøbler.

Ofte er de billige havemøbler også praktiske. Kodeordet i den forbindelse er: plastik. Plastikhavemøbler er oftest de billigste og samtidig er de suverænt de nemmeste at holde. De kræver sjældent mere vedligeholdelse, end en våd en gang i mellem. Og så kan de stå ude hele året rundt, uden at det slider meget på dem. Ligesom havemøbler af træ, skal de ikke males eller olieres. Havemøbler af flet, tekstil, metal eller træ skal helst stilles inden døre, hvis ikke de bruges i en længere periode. Ellers holder de ikke særligt længe med vejrligets brutale påvirkning.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar