mandag den 6. september 2010

Dyrk krydderier og blomster lodret

Nyt system giver mulighed for lodrette blomsterbede og køkkenhaver. Med MiniGarden kan alle få deres egen planter i lejligheden, på altanen, i køkkenet eller på husmuren.

MiniGarden er et innovativt system som gør det muligt at have dit blomsterbed og krydderihave inde eller ude. Det modulopbyggede system gør det nemt og hurtigt at skabe din helt egen have hvor som helst pga. den unikke opbygning.

Få friske blomster, grønsager og krydderurter på få minutter i din lejlighed, på din terrasse eller på husmuren.

Forestil dig at plukke friske jordbær fra balkonen til morgenmaden eller tilføje velsmagende urter til middagen og samtidig have velduftende blomster hængende på væggen som skaber en hel unik dekorativ effekt.

Idéen er opstået ved Middelhavet og forener en mangeårig tradition med moderne livsstil og storbyens trends. MiniGarden skaber et univers af oplevelser med jord, natur og have. Giv dine børn rig mulighed for at opleve glæden ved naturen, og lav sund, økologisk og frisk mad i et frisk indeklima.

Et helt unikt vandingssystem sørger for at fordele vandet til alle planter når du blot påfylder vand i den øverste række.

Skab en hel individuel indretning ved hjælp af farverige blomster. Skift blomsterne ud og få et helt andet udtryk i hjemmet. Levende blomster skaber en hyggelig atmosfære, og får dig til at afstresse og slappe af.

Det sværeste bliver at vælge hvad du vil plante og hvor du vil plante. Blomster, urter, grønsager eller frugter På altanen, i stuen eller i køkkenet Valget er helt op til dig.

MiniGarden fås i farverne hvid, sort og terracotta.

MiniGarden kan købes på www.moreland.dk, hvor flere informationer kan ses. Et sæt bestående af 3 moduler koster 399 kr.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar