lørdag den 4. september 2010

Kundetilpassede designmøbler

Fra Shanghai til Stockholm. Fra New York til Nantes. Fra Malta til München. Fra Chelsea til Cairo. Fra Köln til København. Med mere end 245 Brand Stores og 110 Studier i 50 lande er BoConcept repræsenteret i nogle af de smarteste og mest trendsættende byer rundt omkring i verden. I Danmark er kæden repræsenteret med 11 butikker fordelt i hele landet.

BoConcept er altid er i tæt kontakt med den urbane forbruger og udvikler og designer derfor møbler, som følger de seneste trends og passer ind i en moderne livsstil. Designet er stilfyldt, moderne og pulserende.

I alle BoConcept butikker findes der en professionel indretningskonsulent, som står klar til at hjælpe kunderne med deres indretningsudfordringer. Det er konsulenternes opgave, at finde den bedste løsning, når kunderne fx ønsker at optimere pladsen, skabe funktionalitet eller udtrykke deres egen individualitet.

Urban er en livsstil
Du skal ikke bo i en storby for at forelske dig i et BoConcept møbel. 'Urban' er en livsstil. Ikke et spørgsmål om, hvor du bor. Du bor måske på landet, men din livsstil og din holdning er 'urban'. Du elsker design, energi og alt det smarte i alle livets aspekter også når det kommer til møbler og indretning.

Tilpasset design
Tilpasset design betyder moderne, funktionelle møbler som kan tilpasses forbrugerens behov, smag og livsstil. Dette kommer til udtryk i de mange valgmuligheder inden for moduler, ben, farver og overflader, som gør at kunden kan skabe sit helt eget, perfekt tilpassede møbel.

Luksus du har råd til
BoConcepts mål er at forkæle kunderne med masser af kvalitet for pengene. Hos BoConcept finder du helt almindelige møbler til fornuftige priser, men også mere ekstravagante møbler. Uanset hvad prisen er, så kan du være sikker på, at alt i BoConcepts butikker er omhyggeligt udvalgt med særlig fokus på detaljer, funktionalitet og kvalitet. Det er faktisk ret enkelt. BoConcept vil gerne hjælpe dig med at finde det design, der er perfekt til lige netop dig.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar