lørdag den 6. august 2011

Trendsættende retro på køl

ASKO Vølunds nye serie af køle– og fryseskabe er skræddersyede til danske drømmekøkkener.

Et køleskab, som vor mor havde det! ASKO Vølunds serie af køle– og fryseskabe sender tankerne tilbage til 50erne og 60erne, hvor de bløde former og blide pasteller satte standarden. Nu er retro–bølgen over os, og køkkenet svømmer med i en strøm af nostalgi.

ASKO Vølunds design kan derfor kun blive et hit i danske køkkener. Med svungne kurver, solide håndtag og eksklusive, tykke glashylder er det markedets flotteste hvidevarer i retro–design.

Trendsættende hvidevarer

Serien er skabt til de kræsne forbrugere, som kræver mere af køkkenindretningen. Nutidens danske familier tilbringer mange timer i dette rum, der efterhånden har fået status som boligens hjerte her er dagligdagens puls og energi.

Derfor skal hvidevarerne stå ligeså højt på trendskalaen som møblerne. Samtidig matcher ASKO Vølunds produkter tidens krav om teknik og individuelle behov. Kunderne kan vælge mellem flere størrelser, alle med avanceret udstyr. Fx har firmaet udviklet et antibakterie–system, der holder råvarer friske så længe som muligt. Indervægge og døre indeholder sølv ioner, som forhindrer spredning af bakterier, svamp og mug.

Tjen penge på lavt energiforbrug

Alle køle– og fryseskabe i den nye cremefarvede serie er energiklasse A+. De har det lavest tænkelige energiforbrug, og der er derfor mange penge at spare. Ældre køleskabe og frysere tegner sig ofte for en fjerdedel af husholdningens energiforbrug, så en ny model kan hurtigt gøre en forskel i budgettet.

I snart 100 år har ASKO Vølund leveret hårde hvidevarer til danske familier. Den skandinaviske tradition for smukt design og inno–vative løsninger går som en rød tråd gennem alle firmaets produkter. Det er blevet til adskillige hædersbevisninger fra forbruger–organisationer, og virksomheden har flere internationale miljøcertifikater.
 

Læs mere her

tags: råvarer, energiforbrug, virksomhed, penge, bakterie, energi, skandinavisk, miljø, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar