mandag den 29. august 2011

En kinesisk palme til Hendes Højhed Prinsesse Alexandra

Palmeriet hører til de 160 udstillere, der i dagene 1. til 5. juni deltager i et af årets flotteste Livsstilsudstillinger "Mit Hjem er Mit Slot" i Det Kongelige Haveselskabs Have på Frederiksberg i København. Udstillingen blev i går, den 1. juni, officielt åbnet af Hendes Højhed Prinsesse Alexandra.

Palmeriet har Nordeuropas største udvalg af eksotiske palmer til haven og indretning af boligen, og er en ny virksomhed, der via hjemmesiden www.palmeriet.dk, sælger palmer i alle størrelser til danskerne.

Palmeriets indehaver, arkitekt Jens Aaberg, benyttede lejligheden, da prinsessen på sin tur rundt på udstillingen passerede Palmeriets stand, til at forære prinsessen en gave, en Hørpalme.

Ved overrækkelsen understregede Jens Aaberg flere grunde til, at netop denne palme var blevet udvalgt til prinsessen.
Det er en kinesisk palme, den er robust og stærk, og ligesom prinsessen er den rigtig populær i sit nye hjemland.

Jens Aaberg fortalte prinsessen, at man på Palmeriets hjemmeside www.palmeriet.dk kan læse mere om palmen og om pasningen af den.

Yderligere oplysninger og fotos:
De viste fire fotos er vedhæftet pressemeddelelsen i høj opløsning. Alle fotos er taget af Palmeriet. På www.palmeriet.dk er der mulighed for at se eksempler på vores mange flotte fotos af palmer såvel ude som inde. Vi stiller gerne disse og flere fra vores omfattende arkiv til rådighed ved presseomtale af Palmeriet.

Billedtekster:
HKH. Prinsesse Alexandra 1: Her overrækker Palmeriets indehaver, arkitekt Jens Aaberg, Hendes Højhed Prinsesse Alexandra den kinesiske Hørpalme.

HKH. Prinsesse Alexandra 1: Palmeriets indehaver Jens Aaberg fortæller, hvorfor netop Hørpalmen er blevet udvalgt til Hendes Højhed Prinsesse Alexandra.

Palmeriet 1: Interessen for palmer var stor på udstillingens første dag.

Palmeriet 2: Frodige, eksotiske palmer i Haveselskabets Have.
 

Læs mere her

tags: København, HK, euro, Frederiksberg, virksomhed, prinsesse, pressemeddelelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar