onsdag den 24. august 2011

Smart cykelholder til vægophængning

Med en Cycloc kan man tage den dyre racercykel med indenfor og hænge den op på væggen – det frigiver gulvplads

Mange foretrækker at tage deres kostbare racercykler med indenfor. Men det optager gulvplads og giver let mærker og ridser at læne den mod væggen.

Den problematik har fået en engelsk designer til at tænke utraditionelt og udvikle et nyt "cykelstativ." Resultatet er blevet den prisbelønnede Cycloc, som både er sjov, smart og pladsbesparende. Cycloc´en er lavet af plastic, og den er konstrueret til at holde cyklen sikkert på plads ved at bruge cyklens egen vægt.

Som et ekstra plus kan Cycloc´en bruges til opbevaring af lygter, handsker, nøgler og andet, som man bruger på sine cykelture. Så ved man altid, hvor man har tingene.

Cycloc´en monteres til væggen ved hjælp af det medfølgende beslag. Så er det op til ens temperament, hvor højt cyklen skal hænge – og tiltrække beundrende blikke.

Cycloc´en kan naturligvis også monteres udendørs. Det kan være i carporten, cykelskuret eller måske ved arbejdspladsen. To huller gør det muligt at trække en wirelås igennem Cycloc´en og rundt om cyklen. Dermed har man et godt supplement til cykellåsen.

Herhjemme markedsføres Cycloc´en af det fynske firma Dyberg–Larsen, som oplyser, at den fås i fire farver – grøn, rød, hvid og sort – og at den kan bruges til såvel herre– og damecykler som til racere og mountainbikes.

Vejl. udsalgspris er 499,– kroner, og nærmeste forhandler oplyses på tlf. 64 48 14 74.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar