fredag den 19. august 2011

Rengøring med højtryk

Højtryksrenseren til hus og have vil snart være lige så udbredt som plæneklipperen, mener man hos Nilfisk–ALTO

I hvert fald hvis efterspørgslen når sidste års højde, hvor de mange modeller af højtryksrensere udgjorde et stort tilløbsstykke. Og ikke uden grund. Højtryksrenseren er et alsidigt og nyttigt redskab overalt, hvor udendørs rengøring er påkrævet, og erfaringerne viser, at har man først haft en højtryksrenser ved hånden, vil man nødigt undvære den.

CLICK&CLEAN systemet er Nilfisk–ALTO’s patenterede løsning på hurtig og ubesværet skift mellem de forskellige tilbehørsdele. Og ved hjælp af det omfattende specialudstyr er det ingen sag at rense for eksempel fliser, havemøbler, kloakrør og fælgene på bilen. Med det særlige udstyr til sandblæsning forsvinder rust lige så hurtigt som algerne efter vandstrålen. Som en ekstra hjælp fås også specielle rengøringsmidler beregnet til træ, fliser, plast og metal.

Tre modelserier

COMPACT, EXCELLENT og PRO er betegnelserne for de tre modelserier af højtryksrensere fra Nilfisk–ALTO. COMPACT er ideel, til dem der kun lejlighedsvis bruger højtryksrenseren til lettere og let tilgængelige opgaver. EXCELLENT er derimod den alsidige højtryksrenser til de mange forskellige og mere krævende opgaver, som forekommer jævnligt. Ende–ligt er der PRO–serien med modeller i den semiprofessionelle ende, der klarer opgaver ud over det sædvanlige for højtryksrenseren til hus og have.

Priserne begynder ved cirka 700 kroner.

Alt efter model er Nilfisk–ALTO’s højtryksrenserne forsynet med letkørende hjul, holdere til spulehåndtag og dyserør, praktisk automatisk slangerulle og meget mere.
Nilfisk–ALTO højtryksrensere til privat brug fås i landets førende byggemarkeder. Nærmere oplysninger på www.nilfisk–alto.dk eller på tlf. 72 18 21 20.

Billedetekster:

Sandblæsning af rust.
Nilfisk–ALTO højtryksrensere løser de mange udendørs rengøringsopgaver.
Rengøring af afløb.
Alger på havemøbler.
 

Læs mere her

tags: bilen, byggemarked, patenterede,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar