lørdag den 6. august 2011

Arkitekt vil sælge palmer til danskerne

Palmeriet er en ny butik, som er åbnet på nettet på adressen www.palmeriet.dk. Butikken byder på et kæmpe udvalg af alt, hvad man kan forestille sig inden for palmer, særligt de store og mere specielle eksemplarer, som man ikke finder hos enhver blomsterhandler. Hos Palmeriet fås palmer i alle størrelser, typisk fra én meter og helt op til loftet. Skal palmen være ti meter høj, er det også noget der kan skaffes.

Palmeriet åbner netop på et tidspunkt, hvor palmer er ved at blive særdeles trendy i boligindretningen, ligesom flere og flere haveejere får øjnene op for, at palmer sagtens kan dyrkes i danske haver. Indehaver Jens Aaberg glæder sig til at være med til at udbrede denne trend og står klar med masser af inspiration og vejledning til havefolket.

Palmer er skønhed, elegance og mystik

For mange er palmer indbegrebet af en drøm om afslapning og god tid, rejser til eksotiske egne, noget fremmedartet og mystisk. For andre er palmen en smuk skulptur, der kan bruges aktivt i boligindretningen eller tilføre terrassen og haven noget særligt. For Jens Aaberg blev palmerne realiseringen af en drøm om at starte egen forretning. Jens er typen, der altid har haft kufferten fuld af stiklinger og frø, når han er kommet hjem fra sine mange rejser i udlandet.

Arkitekten bag Palmeriet

Vi taler i bogstaveligste forstand om arkitekten bag, for Jens Aaberg, stifter og indehaver af Palmeriet er arkitekt. "Jeg har altid været fascineret af palmer ikke mindst deres skulpturelle virkning i forholdet til rum og bygninger. Naturligvis fascineres jeg også af palmer i naturen, og det var da også på en rejse til Marokko i 2005, at jeg besluttede, at jeg måtte dyrke denne interesse nærmere. Det blev startskuddet til Palmeriet", fortæller Jens Aaberg.

Hjemmesiden er designet i marokkansk inspirerende, varme farver der gør det til en oplevelse at færdes på siden. Den har meget smukke billeder, ikke mindst detaljebilleder af palmernes fascinerende botanik, uddybende information om palmernes pasning samt masser af inspiration til hvordan man kan indrette sig med palmer både inde og ude.

Det er let at finde den rigtige palme

Man kan godt blive helt overvældet af alle de fantastiske palmer med lige så fantastiske latinske navne, (for mange af dem har ikke engang et dansk navn). Men så er det godt, at man bare behøver at angive, om man ønsker en palme til indendørs eller udendørs brug og så får man straks præsenteret et reduceret udvalg, man kan vælge imellem. Der er også en mellemgruppe af palmer, der kan tåle at stå ude det meste af året, men har brug for at komme ind i den koldeste tid. Alt det og palmernes krav til pasning får man et hurtigt overblik over ved hjælp af nogle små, pædagogiske ikoner.

###

Yderligere oplysninger og fotos:

Fotos er vedhæftet pressemeddelelsen i høj opløsning. På www.palmeriet.dk er der mulighed for at se eksempler på vores mange flotte fotos af palmer såvel ude som inde. Vi stiller gerne disse og flere fra vores omfattende arkiv til rådighed ved presseomtale af Palmeriet.

Billedtekst:

Med Palmeriets store udvalg af palmer vil indehaver Jens Aaberg give flere mulighed for et kig ind i palmernes spændende verden.
I webshoppen kan man se, hvor forskellige palmer kan være: palmen fra Himalayas golde og tørre bjergsider, palmen fra Argentinas pampas eller palmen fra Madagaskars fugtige, mørke regnskov. Hver har de deres helt eget temperament og udstråling.
 

Læs mere her

tags: Marokko, udland, regnskov, Argentina, pressemeddelelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar