onsdag den 10. august 2011

Mossets værste fjende

Den nye eldrevne mosrive fra Flymo giver ikke mosset en chance. Alt bliver samlet op og komprimeret i den integrerede boks

Der er to måder at undgå mos i græsplænen, hvis man vil undgå kemikalier. Fjern alt hvad der kaster skygge eller riv mosset ud af plænen. De fleste vil nok vælge den sidste metode, og det er dem, Flymo nu kommer til hjælp. Lawnrake Compact 340 hedder den lille, fikse sag af en eldrevet mosrive, som er langt mere effektiv end den, der kræver håndkraft. Og lige så effektiv er den også til at samle alle de visne blade og kviste op, der gennem sommeren lægger sig på plænen.

Samler op og komprimerer

De kraftige tænder i riven med cylinderfunktion renser ikke blot plænen for mos og samler det op, den kompri–merer og maser samtidig det opsamlede materiale i den integrerede 34 liter store boks, så der går endnu længere tid mellem hver tømning. Øverst i opsamlingsboksen er placeret et vindue i akryl, som gør det er nemt hele tiden at holde øje med, hvornår boksen skal tømmes. Man kan dog også vælge at benytte riven uden opsamleren. Compact 340 kan indstilles til at arbejde i fem forskellige højder fra 5 og op til 25 milli–meter. Indstillingen foregår centralt ved hjælp af et enkelt greb på siden af maskinen. Arbejdsbredden er 34 centimeter. Maskinen er fremstillet i slagfast plast og koster 899 kroner vejl.

Oplysninger om nærmeste forhandler og øvrige model–ler i Flymoserien fås på www.flymo–partner.dk

Billedtekst:
Den ny eldrevne mosrive fra Flymo er letkørende og kan indstilles til fem forskellige arbejdshøjder ved hjælp af central højderegulering.
 

Læs mere her

tags: kemi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar