tirsdag den 30. august 2011

Invester i egen feriebolig i Brasilien

Invester i egen feriebolig i Brasilien landet med de fantastiske strande er andet og mere end fodbold.

Danskerne har fået øjnene op for det solrige Brasilien. My Travel oplevede en stigning på 25–30 % på rejser til Brasilien fra 2004 til 2005. Ikke alene er vejret skønt og lokalbefolkningen venlige, men der er også mulighed for en god investering. Brazil Homes Denmark tilbyder boliger til priser, der starter ved 40.000 og op til 130.000 for en luksus penthouselejlighed med havudsigt. Til forskel fra nogle sydeuropæiske lande er det muligt at få stillet bankgaranti, når man køber gennem Brazil Homes.

Brazil Homes International er virksomheden i Brasilien, som har sikret sig grunde og byggetilladelser til 1500–1800 boliger. Firmaet er ejet af den svenske bygherre, Kristian Salomaki, der også står for den daglige ledelse. Brazil Homes Denmark er det danske salgskontor, der har stor erfaring med salg af boliger i udlandet. I april måned gennemførte virksomheden et stort investeringsprojekt i form af et grund–køb. Flere investeringsprojekter er i støbeskeen og en venteliste er oprettet, til de der ønsker at blive kontaktet vedrørende nye projekter.

Udviklingen
Ved at følge andre landes udvikling i salg af boliger til sol–hungrende europæere, har Brazil Homes fundet det vigtigt, at tilbyde investeringsprojekter forholdsvist tidligt i dette helt nye marked. Det har ikke været kendt og været normen i Europa, at man kan købe feriebolig i Brasilien. Derfor er priserne også er meget lave, selvom projekterne designes netop til europæere med fuldt overlæg for at konkurrere med andre lande i Europa, hvor der ikke er en varmegaranti på min. 20 grader året rundt.
"Priserne på jord raser op i Natal området i øjeblikket, udenlandske investorer sikrer sig byggejord, et tegn på at vi vil se en endnu større interesse i løbet af sommeren fra investorer" udtaler Mikkel Küster, Brazil Homes Denmark "for en investering af den størrelse er det jo altid rarest at der er tale om en værdistigning" fortsætter han "og det regner vi absolut med at kunne levere, forsigtigt sagt i form af 20 % stigninger eller mere det første år. Flere af vore kunder har "tjent" penge på deres investering allerede. Kunder der erhvervede en bolig i februar måned, har oplevet at prisen er steget med op til 8,3 %, hvilket igen siger lidt om efterspørgslen" "men vær opmærksom" siger Mikkel Küster til sidst "At erhverve jord i Brasilien og sætte investeringsprojekter op i den størrelse som vi gør det i øjeblikket, kræver solide rådgivere i investeringens hjemland.

Området
Byen Natal ligger i det nordøstlige Brasilien og det er i dette område Brazil Homes Denmark tilbyder boliger. Det er et areal i kraftig vækst. Syd for Natal er jorden allerede opkøbt og mange byggeprojekter opført eller under opførsel. Et enkelt projekt på 1000 boliger blev udbudt på det brasilianske marked og var udsolgt i løbet af en arbejdsdag på seks timer. En af grundene til at regionen er i vækst er, at der arbejdes på en bro, der vil forbinde Natal til byen Santa Rita 12 km nord for byen og resten af den bountyagtige kyst, der strækker sig hundredvis af kilometer nord for Natal. Hidtil har det kun været muligt at komme til området via en ældre bro og en lille færge. Desuden er man så småt i gang med udbygningen af lufthavnen nordvest for Natal. Lufthavnen forventes færdig i løbet af fem til seks år, og forventes at blive en af de største i verden inden for cargo og international lufttrafik.

De seneste år har man i Natal arbejdet hårdt på at skabe et trygt og solidt image, for at tiltrække børnefamilier. Man har i regionen afsat ca. 150 millioner kroner til udvikling af området nord for Natal, da man i forbindelse med den nye bro regner med stor vækst.

Brasilien har gennem de seneste år oplevet en økonomisk fremgang. Landet har fået bugt med en høj inflation, hvilket har ført til faldende renter. Inflationen ligger nu på omkring 5 %. Til sammenligning ligger inflationen i Spanien på 3 %. På grund af udenlandske investorer er aktiemarkedet steget markant det sidste år. Også fra dansk side er der igen kommet betydeligt fokus på Brasilien. Både som investerings– og eksportland. Brasilien er Danmarks femte vigtigste investeringsland i de nye udviklingsmarkeder, kun overgået af Polen, Litauen, Kina og Singapore.*

*Kilde: Udenrigsministeriet, Danmark

For yderligere information kontakt Brazil Homes Denmark på tlf.: + 45 3325 5800 eller klik ind på www.brazilhomes.dk og se eksempler på boliger og billeder af det smukke og naturskønne område.
 

Læs mere her

tags: Europa, Danmark, euro, økonomi, Spanien, Udenrigsminister, Polen, Kina, fodbold, udland, Brasilien, jorden, virksomhed, aktiemarked, byggetilladelse, penge, Singapore, investor, Litauen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar