søndag den 7. august 2011

100 år for fuld sugestyrke. Ny Nilfisk med ekstra power

Nilfisk fejrer 100 års jubilæum med et helt nyt støvsugerdesign

For 100 år siden skabte Nilfisk sensation med en støvsuger til private husholdninger der "kun" vejede 17,5 kg. Og op gennem årene er Nilfisk støvsugere blevet et symbol på dansk kvalitet, effektivitet og pålidelighed. I dag har Nilfisk samlet de bedste af 100 års erfaringer i en unik nyhed: Nilfisk Power. Et elegant kompakt design, maksimal sugestyrke, minimalt lydniveau og en vægt på bare 6,6 kg. Topdesignere fra Designworks/USA står bag det flotte ydre, hvor funktion og udseende går op i en højere enhed. Støvsugeren er ikke større end at den kan anvendes overalt, også på trapper, og er nem at opbevare. Samtidig giver den 8 meter lange ledning stor bevægelsesfrihed under rengøringen. Og den robuste udformning sikrer dig en støvsuger, der arbejder for fuld power år efter år.

Supereffektiv, støjsvag og smuk

Den kraftfulde motor garanterer effektiv støvsugning, mens det allergivenlige HEPA filter sikrer, at snavs, dyrehår og støvmider erstattes med frisk, ren luft. Lydniveauet er så lavt, at det hverken forstyrrer familien eller naboerne. Du kan endda høre radio mens du støvsuger. Et særligt parketmundstykke med lange børster sørger for at selv glatte gulve holdes helt rene.

Nilfisk Power findes i tre varianter og i tre flotte farver. Alle med supereffektiv 1800 watt motor, HEPA allergifilter, teleskoprør og indbygget tilbehør. Vejl. priser fra 1.499,–.

Billedtekst:
Nilfisk Power er let at anvende overalt også på trappen
 

Læs mere her

tags: USA, radio,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar