onsdag den 19. januar 2011

Solarlux vinterhaver forhandles nu i Danmark

Der er godt nyt til boligejere og arkitekter, som står overfor at vælge en vinterhave eller overdækket terrasse. Lito Byg A/S forhandler nu hele programmet af vinterhaver, glasoverdækninger og –tilbygninger fra den tyske gigant Solarlux.

En terrasse med glasoverbygning eller vinterhave forlænger sommeren og udvider glæden ved de lyse aftener. På varme sommerdage kan det dog være en ekstra fornøjelse med fri adgang til frisk luft og aktiviteter i haven.

"Solarlux er til boligejere og arkitekter, der ønsker en æstetisk enkel løsning i høj kvalitet," udtaler salgschef Anders Heide fra Lito Byg. "Alt fremstilles efter individuelle ønsker og prøvesamles inden delene pakkes sammen og sendes videre til kunden. Dermed sikres løsninger, som passer perfekt og minimerer omkostninger. Alle profiler leveres i både træ, træ/alu og alu og er stort set vedligeholdelsesfri."

Lito Byg har gennem mange år leveret kvalitetstilbygninger og vinterhaver til det danske marked. Netop den høje kvalitet er grunden til, at Lito Byg nu har valgt at forhandle vinterhaver og glastilbygninger fra Solarlux. Den tyske producent er blandt de største spillere på markedet.

Vinterhaver og tilbygninger fra Solarlux er monteret med foldevægge, som nemt og hurtigt kan skubbes til side, så indendørsarealerne bringes i direkte kontakt med naturen udenfor. På den måde forvandles vinterhaven med et enkelt greb til en overdækket terrasse i fri forbindelse med haven.

Hele glidesystemet er integreret i rammen og tilpasset, så glaspartier op til 70 kilo kan flyttes næsten uden brug af kraft. Tilbygningerne er med lavenergiglas samt hængsler og låsesystem, som giver høj sikkerhed mod indbrud.

Lito Byg forhandler vinterhaver, tilbygninger, foldevægge, altaninddækninger, garager og butiksindgange fra Solarlux.

Få mere information på litobyg.dk eller tlf: 5761 3000.

Om Lito Byg A/S
Lito Byg A/S har produceret udestuer, vinterhaver, carporte, garager og tilbygninger siden 1973. Gennem alle årene har virksomheden fokuseret på et højt kvalitetsniveau i såvel materialer som udførelse og produktudvikling. Gennem specialiseringen har Lito Byg A/S i Danmark opbygget en markedsledende vidensbase og ekspertise.

Lito Byg A/S har besøgsadresse på Frejasvej 35, 4100 Ringsted samt udstilling på Byggecentrum, Lautrupvang 1B, 2750 Ballerup.
 

Læs mere her

tags: Danmark, indbrud, boligejere, boligejer, virksomhed, Ringsted, 1973, omkostninger, energi, Ballerup, Solar,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar