mandag den 17. januar 2011

Sådan får du mest ud af tilskudskronerne

Ønsker du at renovere din bolig Er der noget, der trænger til en kærlig hånd, og har du svært ved at vurdere, hvor du skal begynde Vil du finde ud af, hvad du kan søge tilskud til og hvornår Hvem der kan søge Hvordan og hvornår Så spørg fagmanden til råds!

CALCON Tegnestue og Byggevirksomhed ApS har den fagmand, der kan hjælpe dig med at lave en prioriteret liste over rækkefølgen i projektet, give dig gode råd om, hvordan du finder rundt i tilskuds–mulighederne, undgår ubehagelige overraskelser, uventede ekstra–regninger og får overblik over økonomi og tidsplan.

CALCONs vedligeholdelsesrapporter indeholder f.eks. følgende:

1. Konstruktionsbeskrivelse
2. Fejl– og mangelregistrering
3. Forslag til udbedring og afhjælpning af fejl og mangler
4. Prioritering af skader
5. Forslag til forbedringer og energibesparelser
6. Udarbejdelse af 20–årig vedligeholdelsesplan
7. Konklusion med rådgivning om det aktuelle projekt
8. Fotoregistrering

Michael Holm, der er indehaver af CALCON Tegnestue og Byggevirksomhed ApS, siger: "Vores kunder har stor glæde af disse rapporter, fordi de giver en fuldstændig oversigt over, hvordan de på bedste måde vedligeholder eller forbedrer deres hus. Kunderne får overblik over økonomien, og undgår ubehagelige overraskelser med pludseligt opståede skader, der ofte er dyre at udbedre.

Når huset skal sælges, giver det både køber og sælger en tryg forvisning om, at alt er i orden, så man undgår opslidende slagsmål om skjulte fejl og mangler. Derudover kommer den energimæssige besparelse, som de allerfleste opnår, og som i løbet af ret kort tid tjener pengene hjem."

På CALCONs hjemmeside findes der eksempler på den eksperthjælp, du kan forvente, når du samarbejder med CALCON Tegnestue og Byggevirksomhed ApS.
 

Læs mere her

tags: økonomi, slagsmål, virksomhed, penge, energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar