fredag den 14. januar 2011

Servietter til bordet følger tøjmoden

ServietNet er en helt ny netbutik med alt til borddækning herunder et overvældende stort udvalg af servietter. Mangler man alligevel en særlig nuance eller et godt råd om det perfekte bord, er der hjælp at hente hos den erfarne borddækningsekspert, Hanne Slowik.

Et veldækket bord er den første aperitif, som sammen med et flot menukort indbyder til fordybelse i bordets glæder. Et bord skal være inspirerende, kreativt og under alle omstændigheder matche den givne anledning det mener kvinden bag ServietNet, Hanne Slowik, som de sidste 11 år har arbejdet med borddækning.

Mange kunder har efterspurgt muligheden for at bestille via på nettet, og jeg er glad for, at servietter og duge nu også er synlige for dem, der ikke lige kan komme forbi. Og det er selvfølgelig fortsat muligt at få personlig rådgivning via telefon eller mail, fastslår Hanne Slowik.

På ServietNet.dk er servietter, duge, bordløbere og stearinlys grupperet overskueligt efter farve, hvilket gør det let at finde, hvad man ønsker fx hvid, kobber eller guld til bryllup, lyserød og -blå til barnedåb eller højtidernes farver.

Bordets farver følger tøjmoden
Standardfarver udgør imidlertid kun en lille del af sortimentet, hvor langt de fleste kollektioner udskiftes løbende.

Moden er trendsættende for servietter og borddækning når nye tøjfarver eller -mønstre markedsføres, kommer der efterspørgsel på tilsvarende servietter, forklarer Hanne Slowik.

Tidligere arbejdede man fx tone i tone inden for borddækning, mens man de sidste 1½ år er begyndt at sætte kontrastfarver og sågar terner og prikker sammen. Nu kan man have et zebra stribet-fad på en hvid dug og hertil sorte servietter med hvide prikker som en konsekvens af en spraglet tøjmode.

Det er lidt retro, men på en moderne måde, så det bliver elegant. Hvidt i hvidt fylder stadig meget, men flere og flere går om bord i farverne og ikke blot farvede servietter til en hvid dug, men også kulørte duge med matchende kontrastfarver i servietter eller løber, fortæller Hanne Slowik og understreger, at hun naturligvis også efterkommer specielle ønsker til farver og design, som ikke umiddelbart kan ses på ServietNet.dk.

Trend: det enkle, stilrene og nemme
Står man med nogle lilla bordkort, som sammen med en helt anderledes dug skal matche en 50 års fødselsdag så kan det være, man har brug for lidt sparring.

Jeg rådgiver gerne om farve- og stilvalg. Ud fra kundens behov og idéer foreslår jeg kombinationer af dug, bordløber, servietter, lys, bordkort, mv., siger Hanne Slowik.

Hun giver også gerne tips til, hvordan man selv kan være kreativ med fx menukortene, eller forslag til, hvordan servietterne kan foldes hvis det da ikke lige er en eksklusiv serviet med et smukt motiv, som netop ikke skal foldes. Det enkle og stilrene udtryk er nemlig populært.

De sidste 7-8 år har man bevæget sig væk fra blonder, nips og voldsomme dekorationer og i retning af en enkelt blomst eller to i vaserne og fx en serviet, der er flot i sig selv uden at skulle foldes, lyder det fra eksperten.

Læs mere her

tags: vold, bryllup, kreativ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar