mandag den 17. januar 2011

Danskerne vil have mere komfort, luksus og spa i deres badeværelser

Selv om den økonomiske krise trækker dybe spor efter sig i alle sektorer, viser Brødrene Dahls undersøgelser, at danskerne fortsat har planer om at investere i deres badeværelser. Derfor styrker Brødrene Dahl løbende sit landsdækkende Bad & Design koncept og satser på vækst. Det sker paradoksalt nok samtidig med, at de andre store grossister i VVS–branchen lukker deres udstillinger med udstyr og indretning til badeværelser.

Etablering af nyt badeværelse og installation af nyt udstyr vil stort set altid involvere en VVS installatør, som er autoriseret til at udføre det nødvendige arbejde. Men VVS’erne har kun meget sjældent plads og ressourcer til at opbygge, vedligeholde og bemande et showroom, som blot tilnærmelsesvis kan udstille det enorme sortiment af produkter og løsninger til det moderne badeværelse, som er på det danske marked.

Partnerskab med de professionelle håndværkere
"Denne kendsgerning er den direkte baggrund for, at Brødrene Dahl for snart mange år siden etablerede sit Bad & Design koncept som en service til VVS’ere – og frem for alt til deres kunder. For når fagfolkene er i dialog med en potentiel kunde om forbedringer, renoveringer eller indretning af et helt nyt badeværelse, viser Brødrene Dahls erfaringer, at kunderne ønsker at se og røre ved de fysiske produkter. Er der tale om nyindretning af et badeværelse, er det ofte en bekostelig investering. Og så vil kunderne ikke nøjes med at beslutte sig ud fra et katalog, en brochure eller på internettet. De vil gerne både se og røre ved – og ikke mindst sammenligne produkterne, inden de beslutter sig. Vel at mærke uden at skulle rende fra Herodes til Pilatus – eller fra den ene leverandør til den anden", siger Anita Eckardt. Hun er marketingdirektør i Brødrene Dahl, som er Danmarks største grossist inden for VVS, og det er Anita Eckardt, som har ansvaret for udviklingen af Bad & Design konceptet, som indtil videre omfatter 8 store, permanente udstillinger og specialbutikker fordelt over hele landet. Butik nr. 8 er netop blevet åbnet i Viborg, og inden længe vil Brødrene Dahl offentliggøre åbningen af Bad & Design butik nr. 9.

Det brede udstillingsvindue
Bad & Design konceptet er således udviklet til at være den professionelle håndværkers forlængede arm og netop dét udstillingsvindue og showroom, som de ikke selv har mulighed for at stille til rådighed for deres kunder. Her kan kunderne se og røre ved de nyeste produkter – og de kan hente inspiration i spændende badeværelsesmiljøer fra 16 af Europas førende producenter. Og det gælder uanset, om kunden har behov for en enkel telefonbruser – eller drømmer om den for tiden mest avancerede "regnskovsbruser" Showerheaven i 80.000–kroners klassen. Alle er velkomne til at se på mulighederne og til at få vejledning hos Bad & Designs faste stab at produktspecialister og indretningseksperter. Her kan kunderne og håndværkerne også få gratis rådgivning om henholds–vis valg og montering af produkterne og om indretningen af familiens nye baderum. Og ingen opgave er for lille – eller for stor. Der er en løsning til enhver smag – og pengepung.

Både Know How – og Know Who
"Bad & Design er derfor ikke en traditionel salgsudstilling, med et center for oplevelser, inspiration og uvildig rådgivning for de professionelle byggefolk – og for deres kunder", siger Anita Eckardt.

Har familien brug for at finde en arkitekt, en aut. VVS installatør eller andre håndværkere til at rea–lisere drømmen om det ultimative baderum, kan Bad & Design henvise til en specialist, som bor i nærheden af familiens bolig, og som derfor også kender de lokale forhold og myndighedskrav.

"I den forbindelse arbejder vi hos Brødrene Dahl meget målrettet med løbende uddannelsestilbud til de professionelle kunder, som ønsker at samarbejde med Bad & Design. For hvis Brødrene Dahl og Bad & Design anbefaler en håndværker til en familie, som skal have nyt badeværelse, er det naturligvis helt afgørende, at Brødrene Dahl kan stå inde for, at den pågældende har fået den nødvendige uddannelse og træning, som i mange tilfælde er en forudsætning for at kunne montere det ofte meget avancerede udstyr", siger Anita Eckardt.

Og når familien så har besluttet sig for den endelige løsning, sørger Brødrene Dahl for at levere alle de bestilte varer til kundens adresse, hvor håndværkerne skal udføre arbejdet og montere udstyret.

Inspiration fra wellness og spa
"Selv om krise, pengeknaphed og manglende investeringslyst præger mange avisoverskrifter i denne tid, oplever Brødrene Dahl, at mange familier alligevel satser på store boligforbedringer. Også selv om det er uden statstilskud. Det sker i helt naturlig forlængelse af, at mange danske familier efterhånden har fået indrettet deres drømmekøkken. Nu bliver blikket derfor rettet mod badeværelserne – både i familiernes huse og lejligheder. Og inspirationen til de nye badeværelser kommer meget ofte fra de professionelle og luksuriøse wellness– og spa–miljøer herhjemme og i udlandet. Og disse oplevelser kan boligejerne i dag overføre og få glæde af i deres egne badeværelser. For i dag er det muligt at installere helt det samme udstyr og give de samme oplevelser hver eneste dag, som man tidligere kun kunne finde i de professionelle wellness– og spa–centre".

"Et nyt badeværelset med wellness og spa vil være til glæde for hele familien, og der er i dag utal–lige muligheder for at indrette et nyt badeværelse med præcis det udstyr og de faciliteter, som passer til den enkelte families døgnrytme, behov, drømme, livsstil – og pengepung", siger Anita Eckardt..

En investering i et topmoderne badeværelse med spa og wellness er i høj grad en investering for livet og i livskvalitet. Og det kan faktisk tjene sig hjem i løbet af nogle år i form af besparelser på dyre rejser og besøg i diverse wellness–centre for hele familien.

Her kan du finde Bad & Design
Brødrene Dahl har indtil videre etableret Bad & Design butikker i København, Århus, Aalborg, Odense, Horsens, Herning, Kolding og Viborg.

Du kan finde mere information om Bad & Design – herunder konceptbeskrivelse, sortiment, adresser, telefonnumre og åbningstider på www.badogdesign.dk
 

Læs mere her

tags: Europa, København, direktør, internet, Horsens, Danmark, økonomi, Odense, Århus, uddannelse, boligejer, Kolding, Viborg, udland, Aalborg, Herning, regnskov, penge, Brødrene Dahl, marketingdirektør, miljø, livskvalitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar