søndag den 9. januar 2011

Design boligen i 3D

Ønsker du selv at designe drømmeboligen, hvad enten det drejer sig om nybygning, ombygning, tilbygning, eller indretning, så er TurboFloorPlan 3D et meget stærkt værktøj, som tilmed er let at anvende.

TurboFloorPlan 3D er netop blevet opdateret til version 14, og kører under Windows XP og Vista. Se specifikationer og eksempler på www.exanimo.dk/TurboFloorPlan3Dv14

Der
findes selvfølgelig andre programmer på markedet, men de er enten kun 2D eller ofte begrænset til kun at vise det indvendige af boligen.

TurboFloorPlan 3D kan visualisere og indrette HELE bygningen - i flere etager - set indefra eller udefra (komplet med tag, ovenlysvinduer, tagkviste og solfangere), og man kan også planlægge have eller store udendørs arealer (f.eks. en golfbane eller park, også med bakker, skråninger og grøfter). Der medfølger et stort bibliotek med mange blomster, planter og træer, der oven i købet kan gro og vises med skiftende løv, afhængigt af årstiden. Ved hjælp af indbyggede geografiske data og kalender, kan solens påvirkning (skygger og lysindfald) visualiseres på forskellige tidspunkter af døgnet gennem hele året.

Som prikken over i et kan projektet renderes i fotorealistisk kvalitet (raytracing), med realistiske materialer, spejling og skygger, og der kan laves en animation med lyd.

I en salgssituation er en god detaljeret 3D model af boligen også et godt salgsargument (for ejendomsmægler/sælger), så køberen på et tidligt tidspunkt kan planlægge indretning og ændringer af sin nye bolig.

TurboFloorPlan 3D er også særdeles velegnet for virksomheder der skal indrette nye lokaler eller bygninger, også industribygninger kan planlægges og visualiseres.

Egne 3D filer af f.eks. møbler, inventar eller industriudstyr kan nemt importeres i programmet som DXF, 3DS eller SKP (SketchUp) filer.
Firmaet ExAniMo.dk kan også tilbyde at opbygge 3D modeller og databaser til brug for TurboFloorPlan 3D.

TurboFloorPlan 3D sælges i Danmark og Sverige af ExAniMo.dk, og hvis der skulle opstå spørgsmål ved brug af programmet, findes et dansk supportforum (www.exanimo.dk/support), hvor tips til programmet kan findes og spørgsmål besvares.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, virksomhed, database,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar