lørdag den 28. april 2012

Vandkanden der aldrig løber tør

En helt ny vandkande med slange kombinerer det bedste fra vandkanden og vandslangen når der skal vandes i haven. Resultatet er en vandkande som aldrig skal fyldes op og som aldrig løber tør.

Med den nye vandkande slipper man for at bære rundt på en stor og tung vandkande og skulle tilbage til vandhanen og fylde den op igen og igen.

Oprulningen af slangen i vandkanden gør at man slipper for at have en lang vandslange liggende efter sig som ofte ødelægger blomsterne, filtrer sig sammen, stopper for vandet og er besværlig at rulle op.

Slangen er hele 12,5 meter lang, så man kan komme rundt i hele haven, og slangen kan fastlåses mens man vander i haven. Slangen kan forlænges med flere vandslanger vha. standard ½-tomme slangekobling.

Da vandkanden ikke indeholder vand, er vandkanden meget lettere og nemmere at løfte og arbejde med. Vandkanden har en stor knap som åbner for vandet, og vandkanden har 2 dyser så man både kan vande med en hård stråle og et mildt brus.

Vandkanden med slange er en rigtig god løsning til havevandingen da den kombinerer det bedste fra vandslangen med det bedste fra vandkanden. Dermed får man en vandkande som er let at løfte og aldrig løber tør.

Vandkande med slange sælges online på www.moreland.dk og koster 249 kr.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar