onsdag den 11. april 2012

Genvej til prisen på vinduer og døre

Et nyt værktøj fra Rationel sparer tid for håndværkerne og deres kunder. Med få klik på nettet kan professionelle byggefolk selv sammensætte et præcist produktark og se de vejledende udsalgspriser, så kunderne kan få et tilbud uden ventetid.

Det fungerer rigtig godt, det her, siger Søren Brødsgaard.

Han er tømrermester i Jylland og har allerede gjort sig de første erfaringer med Rationels nye PrisBeregner et online værktøj designet til at lette hverdagen for håndværkere og andre professionelle byggefolk, der skal skrue tilbud sammen til kunder.

Tidligere måtte Søren Brødsgaard sende en forespørgsel ind til forhandleren, som sendte den videre til Rationel, som sendte et tilbud tilbage. Med den nye PrisBeregner kan Søren og hans kolleger klikke ind på Rationels hjemmeside via en computer eller smart-phone og selv sammensætte et produktark på de ønskede vinduer og døre i præcise mål. Arket oplyser produkternes vejledende udsalgspriser og giver derfor et lynhurtigt overblik for både håndværkerne og deres kunder, der slipper for al ekspeditionstid.

Jeg synes, det er rart, at man bare lige kan beregne prisen med det samme. Jeg sidder tit om aftenen og roder med tilbud, og der kan man jo ikke bare lige ringe til trælasten, siger Søren Brødsgaard.

Og det er netop tanken med den nye PrisBeregner.

Rationel vil gerne spare byggefolkene tid og gøre sit til, at det bliver nemmere at udforme tilbud til kunderne, forklarer Morten B. Valsted, der er marketingschef hos vinduesfabrikanten.

Med det nye værktøj kan håndværkerne skyde genvej til prisen, når det passer dem. De kan beregne den ude på byggepladsen, hjemme fra køkkenbordet søndag formiddag eller mens de taler med deres kunder, siger han og oplyser, at det præcise produktark så kan downloades som en pdf-fil eller sendes som en e-mail.

Det, synes vi selv, er ret smart.

Søren Brødsgaard er enig.

Tit spørger folk; hvad koster det her Og så er det jo rart, at man bare lige kan slå det op.


Find den nye PrisBeregner på hjemmesiden www.rationel.dk
Få flere oplysninger hos marketingschef Morten B. Valsted på mobil 29288774


Læs mere her

tags: downloade, Jylland, computer, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar