fredag den 20. april 2012

Udnyt skattefradrag til boligforbedringer nu

Til nytår forsvinder muligheden for at trække udgiften til fx opsætningen af et nyt køkken fra i skat, når den særlige BoligJob plan ophører, som Folketinget vedtog i 2011. Ordningen giver mulighed for at trække udgifterne til håndværkerne fra i skat, når man får lavet forbedringer af sin bolig. Derfor gælder det om at planlægge boligforbedringerne nu og få bestilt håndværkerne, inden ordningen udløber til nytår.

- Fradraget kan fx bruges til en køkkenrenovering eller en opsætningen af et helt nyt køkken eller nye skabe i fx badeværelset, siger Bjarne Kruse Nielsen, direktør for BKN Produktion i Ørbæk. BKN Produktion laver specialbyggede skabe og andet inventar til køkkener, badeværelser, garderober og bryggersrum. Alle skabe opbygges fra bunden efter kundens ønsker og mål.

- Eftersom BKN Produktion opbygger alle skabe helt fra bunden af, kan man i endnu højere grad udnytte håndværkerfradraget hos BKN Produktion. Hos os får man også fradrag for den del af arbejdstiden, vi bruger på fabrikken til at lave skabene. Vi kan dokumentere arbejdstiden helt ned til de enkelte køkkenlåger og ikke kun arbejdstiden til opsætningen hjemme hos kunden, siger Bjarne Kruse Nielsen. Han tilføjer dog, at der trods alt ikke er fradrag for materialerne.

Skattefradraget, der også er kendt som håndværkerfradraget, er på 15.000 kr. pr. person over 18 år pr. husstand, men muligheden for at udnytte fradraget udløber altså ved nytår. Der gives kun fradrag for håndværkeropgaver som er udført, faktureret og betalt inden den 31. december 2012.

BKN Produktion i Ørbæk på Østfyn har siden 1985 produceret køkkenskabe, bademøbler, garderobeskabe og andet inventar til både private kunder, virksomheder, storkantiner og offentlige institutioner som fx skoler og børnehaver over hele Danmark.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, direktør, nytår, december, Folketinget, 2012, virksomhed, husstand, børnehave, arbejdstid,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar