lørdag den 14. april 2012

Præmier for over en million til gør-det-selv folket

Gør-det-selv folket kan godt begynde at drømme om de kommende projekter i hus og have. Når byggemarkedskæden XL-BYG i den kommende tid fejrer sit 5 års jubilæum, er der udover skarpe tilbud også en storstilet konkurrence, hvor gevinsterne kan være med til at opfylde gør-det-selv drømmene.

XL-BYG fejrer 5 års jubilæum med et brag af en jubilæumsfest. De danske handymænd og -kvinder kan se frem til ekstra stærke tilbud i jubilæumsperioden samt en jubilæumskonkurrence i XL-format. Byggematerialer, produkter til hus og have og meget andet er på højkant. Samlet gevinstsum på over en million kroner.

Det bliver STORT
Det er 5 år siden, at XL-BYG blev til en stor samlet kæde på baggrund af en fusion mellem tre eksisterende kæder. Markeringen af kædens 5 års dag skal give genlyd over hele landet, og tilbud og konkurrence er derfor i XL-skala.
Marketingchef i XL-BYG, Alice Monberg fortæller,
- 5 år med XL-BYG kæden er en milepæl, vi meget gerne vil fejre sammen med vores kunder. Derfor bliver der nu sat alle sejl til for, at kunderne skal mærke, at der sker noget særligt i XL-BYG forretningerne. Der er fokus på, at tilbuddene i perioden er ekstra skarpe både til de private og de professionelle kunder. Derudover har vi sammensat en spændende konkurrence, hvor der er gevinster for over en million kroner inden for et bredt udvalg af kategorier i XL-BYG.

Kom godt i gang med projekterne
Foråret er gør-det-selv tid og de danske boligejere drømmer om at sætte mange forskellige typer af projekter i gang. Er man heldig, kan man vinde en af de mange præmier i XL-BYG kædens store jubilæumskonkurrence. Gevinsterne spænder blandt andet fra nye vinduer, plæneklippere, el-værktøj til brændeovne og maling. XL-BYG samarbejder desuden med OK og Fakta, og gevinster som et års forbrug af el fra OK samt en indkøbsvogn fyldt med varer fra Fakta er derfor også på spil.
Alice Monberg afslutter,
- I XL-BYG kan vi mærke de lysere tider. Både i Proffcentret og Byggecentret ser vi stigende aktivitet. Stemningen er god, så en rigtig tilbuds- og jubilæumsfest er vi helt klar til. Vi ser frem til mange glade kunder til jubilæet. Alle er velkomne.

Kom til den store jubilæumsfest og få del i de mange stærke jubilæumstilbud i din lokale XL-BYG forretning eller få mere info og deltag i konkurrencen på www.xl-byg.dk

Billedtekst:
5 år med XL-BYG kæden fejres med en stor konkurrence med gevinster til gør-det-selv folket for mere end en million kr.

Læs mere her

tags: boligejere, boligejer, konkurrence, byggemarked, XL-BYG, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar