mandag den 30. april 2012

Energibesparende terrassevarmere en succes

En ny type terrassevarmere med infrarøde varmeelementer er op til 70 % billigere i forbrug end terrassevarmere der bruger gas. Martin som forhandler disse på sin webshop www.Smart-Inventar.dk ser en kæmpe efterspørgsel.

En udendørs terrassevarmer kan være en dyr fornøjelse uanset om den bruger gas eller strøm. Rigtig mange caféer, restauranter og private hjem bruger de kendte paddehatte gasvarmere til at varme lidt op på de kølige danske sommeraftener. Det er dog langt fra den billigste løsning rent forbrugsmæssigt. Martin som forhandler de nye infrarøde terrassevarmere forklarer gasvarmere er en udmærket form for varme men er typisk meget dyr i drift. En gasvarmer bruger typisk ca. 10 14 kroner i timen i gas hvorimod en infrarød terrassevarmer kan opvarme ca. samme areal for mindre end 3 kroner el i timen. Det er derfor en markant besparelse, især for virksomheder som bruger dem rigtig mange timer. Samtidig slipper man for at slæbe gasflasker frem og tilbage

Den infrarøde varme er langt mere effektiv end traditionelle varmelamper da energien bliver udnyttet optimalt på at varme personer og objekter op i stedet for at varme selve luften op. Man vil derfor opleve en mere direkte og behagelig varme som virker øjeblikkeligt man tænder forklarer Martin. Den unge iværksætter tilføjer, at mange virksomheder, institutioner og kommuner kan drage nytte af hans varmelamper da man typisk kan bruge dem til mange andre steder end blot på terrassen er eller på den udendørs café, forklarer Martin som i denne tid har meget travlt da foråret er der hvor mange begynder at gøre deres udendørs arealer i stand.

Alle produkterne kan ses og bestilles på www.Smart-Inventar.dk .


Læs mere her

tags: restaurant, virksomhed, energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar